Thalasso Corps 2010 - таласотерапія для тіла від Jean D'Arcel (Жан ДАрсель)


Компанія Jean D'Arcel (Жан ДАрсель) являє собою одну з небагатьох торгових марок, засоби якої ідеально поєднуються з шкірою жителів середньої смуги з мінливим кліматом. Головний принцип розробки і створення косметичних засобів догляду Jean D'Arcel – це скрупульозне вивчення процесів, які відбуваються в тканинах і клітинах шкіри протягом усього життя.

Вчені інституту Jean D'Arcel перші в світі реалізували механізм внутрішньоклітинної стимуляції для відновлення тканинної структури шкіри. Даний підхід уможливив створення принципово нової концепції догляду – це рішення певної проблеми на клітинному рівні.

Фахівці компанії Jean D'Arcel розробили унікальну лінію розслаблюючих, що очищають, активних і захисних засобів для догляду за тілом на основі рослинних компонентів і талассо - лінію Thalasso Corps 2010 (Талассотерапия для тіла з морськими нуклеопротеїн 2010).

Для створення цієї лінії були використані високоефективні компоненти еластоніл, феогідран ®, бодіфіт, ісоцелл слим, адіпослім – інноваційні комплекси, які мають інтенсивно зволожуючий, антицелюлітний, зміцнюючий, лімфодренажний і антістрійний ефекти. Засоби лінії Thalasso Corps 2010 мають приємну текстуру і прекрасний аромат. Вони чудово розгладжують і пом'якшують шкіру тіла.

В лінію Thalasso Corps 2010 року від Jean D'Arcel входять такі засоби:

1. Cellulite Reducer Gel – антицелюлітний гель-крем, який має чудову м'яку консистенцію. Цей гель-крем повертає пружність шкірі і зменшує «апельсинову» кірку. Cellulite Reducer Gel заснований на високоефективної формулою, яка містить запатентовані активні речовини Bodyfit і Adiposlim, а також кофеїн. Гель-крем активізує жировий обмін, попереджає подальше накопичення жиру, а також покращує розподіл вологи в тканинах.

2. Firming Body Lotion – зміцнювальний молочко для тіла, що має спеціальну формулу для комплексного зміцнення і розгладження шкіри. Молочко для тіла істотно збільшує еластичність сполучної тканини і пружність шкіри, попереджає розтяжки. При безперервному використанні молочко допомагає знизити вираженість шрамів, розтяжок і рубців. А що входить в склад екстракт водоростей, який збагачений зволожуючими речовинами, чудово зволожує і зміцнює шкіру.

3. Exfoliating Body Scrub – морської скраб для тіла, заснований на кристалах морської солі і морській воді. Скраб для тіла від Jean D'Arcel вирівнює шкіру і відлущує ороговілі клітини. До складу засобу входять мікроелементи і мінерали у високій концентрації, які активізують обмін речовин в клітинах, що примножує ефективність подальшого догляду. Скраб для тіла після першого ж використання мабуть покращує і вирівнює шкірний рельєф.

4. Delicate Shower Cream – делікатний гель-крем для душа при ісполбзованіі огортає тіло шовковистою чудовою піною. Зволожуючий крем ретельно очищає шкіру і одночасно ніжно тонізує і миттєво освіжає. Екстракт водоростей, який збагачений зволожуючими компонентами, ефективно зволожує і зміцнює шкіру. Delicate Shower Cream попереджає поява сухості, подразнень і почервоніння. При систематичному використанні шкіра стає м'якою і бархатистою.

5. Body Care Tea – очищающий чай від Jean D'Arcel активізує метаболізм, допомагає розщеплювати жири, виводить з тканин надлишкову рідину і токсини. Що очищає чай від Jean D'Arcel активізує роботу видільних систем. Він є підтримуючим засобом при лікувальному голодуванні і при зниженні ваги. Постачає організм вітамінами С, В2, дубильними речовинами, флавоноїдами, гіркотами. Що очищає чай від Jean D'Arcel знижує апетит і освіжає, а також примножує ефект антицелюлітного лікування.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua