Макіяж для зимового типу зовнішності


Ні для кого не секрет, що кожна представниця прекрасної статі бажає мати ефектний вигляд. А в створенні неперевершеного образу жінкам допомагають знання про макіяж, красі моді і т.д. Але для того щоб бути завжди на висоті і зачаровувати оточуючих, потрібно зануритися ще в глибші знання, оскільки лише деякі представниці слабкої статі можуть вміло підкреслити свою красу та індивідуальність.

Сьогодні ми розповімо Вам про колірну палітру, яка підходить жінкам зимового типу зовнішності, а також про те, яку декоративну косметику їм краще підбирати.

Для початку визначимо характерні риси жінок зимового типу зовнішності. Найяскравіша представниця зимового кольоротипу – це героїня казок Білосніжка. Надзвичайно світла шкіра і темне волосся – це типові відмінності, які явно свідчать про зимовому типі зовнішності жінки. Проте, крім цих відмінностей, власниці зимового кольоротипу часто мають бежевий, блакитний і оливково-бежевий відтінок шкіри.

У жінки-зими очі можуть бути синього, блакитного, сірого, зеленого, карого і навіть чорного кольору. Рідше зустрічається змішаний колір очей, наприклад, зеленувато-сірий. Очі у жінки-зими завжди яскраві через контраст між неймовірно білими білками і райдужною оболонкою очей.

Ще однією відмінною рисою власниць зимового типу зовнішності є темні вії та брови.

Жінкам зимового кольоротипу в основному підходять білосніжний, чорний, сірий, сталевий, сріблястий, блакитний, синій, бірюзовий, салатовий, смарагдовий, лимонний, фіолетовий, рожевий кольори. Жінці-зими підходять холодні відтінки, що додають зовнішності ще більшої яскравості. Також володарка зимового кольоротипу чарівна в нарядах морквяного, червоного і бордового кольору.

Як і інші типи зовнішності, зимовий тип має свої особливості в створенні макіяжу. В першу чергу слід відзначити, що власниці зимового кольоротипу є від природи яскравими і красивими особами. Саме тому їм не потрібно наносити на обличчя багато косметики. Жінці-зими досить тільки підкреслити природну красу невеликою кількістю декоративної косметики. Однак і при цьому потрібно знати і вміти правильно використовувати колірну гаму.

Шкіра

Підбираючи тональний крем або пудру жінкам зимового типу зовнішності слід звернути увагу на нейтральний бежевий тон. Рекомендується уникати жовтуватого відтінку тонального крему. Жінці-зими характерний блакитний відтінок області навколо очей. Тому цю зону краще замаскувати коректором під очі, а потім припудрити злегка прозорою пудрою – це додасть шкірі природності і матовості.

Рум'яна власницям зимового кольоротипу рекомендується використовувати того ж відтінку, що і помада. Рум'янець слід наносити легкий. При підборі рум'ян жінці-зими необхідно звернути увагу на вино-червоний відтінок або колір фуксії, оскільки вони вигідно підкреслять макіяж.

Очі

Жінкам зимового типу зовнішність не варто робити одночасно яскравими і очі, і губи. Якщо акцент робиться на очі, то тоді губи повинні виглядати природно, і навпаки. Варіант з яскравими фарбами губ і очей відпадає, тому що такий макіяж додасть вульгарності і тільки підкреслить відсутність смаку.

Очі можна зробити яскравими за допомогою тіней холодних відтінків, в тому випадку якщо на губи завдано тільки блиск. Жінці- зими можна при створенні макіяжу використовувати чорну підводку для очей, за допомогою якої можна експериментувати і створювати неперевершений макіяж очей.

При створенні макіяжу власницям зимового типу зовнішності чудовим вибором стануть тіні димчастих темних кольорів. Жінці-зими ідеально підійдуть ніжно-зелений, сірувато-зелений і темно-синій відтінки тіней. Також можна наносити два відтінки тіней, наприклад, темно-синього і сріблястого.

Для жінки зимового кольоротипу фахівці рекомендують використовувати виключно чорну туш для вій, оскільки у представниць цього типу, в основному, чорні вії, волосся і брови, а чорний колір домінує в їх образі.

Губи

Власницям зимового типу зовнішності при підборі губної помади дозволяється віддавати перевагу яскравим кольорам. Але пам'ятайте, що це допустимо тільки в разі помірного макіяжу очей. Бордовий, червоний, колір ожини або фуксії – ці кольори губної помади зроблять жінку-зиму привабливіше і виразніше.

Якщо ж Ви віддаєте перевагу яскравому макіяжу очей, то тоді губам найкраще надати ніжно-рожевий відтінок за допомогою блиску для губ. < br />

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua