Парфумерна новинка 2012 на Lanvin - чуттєвий аромат Jeanne Lanvin Couture


Модний Будинок Lanvin (Ланвин) в квітні цього року випустив свій новий аромат з вишуканим вдосконаленим складом, який назвали Jeanne Lanvin Couture (Жанна Ланвин Кутюр). Цей аромат став Фланкер парфуму Jeanne Lanvin (Жанна Ланвин), який користувався величезною популярністю в 2008 році.

Jeanne Lanvin Couture – це втілення елегантного і витонченого подальшого розвитку оригінальний парфум. Jeanne Lanvin Couture – це новий виразний парфум, наповнений жіночністю, він грає на спокусливій вдачу свого попередника. Аромат Jeanne Lanvin Couture бути ще молодим, безневинним, м'яким і рожевим спокусою, в якому не губиться елегантне серце справжнього парфуму Jeanne Lanvin.

Новий парфум 2012 Jeanne Lanvin Couture, натхнений показами високої моди, випромінює блиск всіх останніх тенденцій моди Будинки Lanvin. Прославлена ​​стрічка, яка пов'язана навколо горлечка флакончика з новим ароматом – це данина поваги як льоту, яке «приховано» в кожній модній дизайнерської речі Lanvin, а це і своєрідний модний код Будинки Lanvin. Флакон аромату Jeanne Lanvin Couture – уособлення нової глави в історії парфумерії від Lanvin. Ця стрічка, яка зав'язана у вигляді банта, прикрашає все вироби Будинки Lanvin: і взуття, і сумочки, і блискавки на спинах суконь.

Флакон з новим парфумом Jeanne Lanvin Couture прикрашений також наклейками. Нова лентабила спеціально розроблена для парфумерної новинки. Стрічка має контрастний фіолетовий колір, вона прострочена по центру – це ще більше додає їй неповторного і елегантного шарму в стилі Будинку Lanvin.

Сам флакон нового аромату Jeanne Lanvin Couture грає на світловому ефекті: в повній темряві можна побачити цілком фіолетовий флакон, а в добре освітленому приміщенні видно, що джерело кольору розташований в нижній частині флакона. Градіентовая забарвлення флакона змінюється від темно-фіолетового до практично прозорого, ніжно-бузкового відтінку, що надає чіткості контурам флакона. З цими фіолетовими відтінками в повній гармонії знаходиться бежево-рожева етикетка, на якій рукописна напис «Jeanne Lanvin» ще більше підкреслює ефектність флакона. Прямо на скляній поверхні флакончика під самою етикеткою нанесена незвичайна і дуже стильна напис «Couture».

Незважаючи на те, що фруктово-мускусний парфюм Jeanne Lanvin Couture є продовженням традиції оригінальний парфум, він все-таки являє собою абсолютно новий аромат. Творець нового парфуму Домітелль Бертьє (Domitille Bertier) говорить, що найскладнішим при створенні аромату було поєднання чарівності оригіналу і новітніх модних тенденцій Lanvin. Парфумер Домітелль Бертьє висловився, що Jeanne Lanvin Couture трошки нагадує шубу, яка викладена з шовку, або ж вишукане нижню білизну, яке приховано під шаром товстої кофти. Jeanne Lanvin Couture – це один з найбільш гармонійних і чуттєвих ароматом, але більш тонкий, в порівнянні з оригіналом.

Парфуми Jeanne Lanvin Couture зберіг фруктові нотки оригіналу, які в цей раз стали приправлені новими вишуканими акордами і деревної базою, яка надає аромату класичну елегантність.

Jeanne Lanvin Couture – це вологий, свіжий аромат, з легкими натяками на зелень і ранкову росу, а також природними нюансами листя фіалки. Парфуми Jeanne Lanvin Couture в самому початку розкривається пікантними нотками малини. Чуттєве і вельми сексуально розкривається серце аромату поєднує в собі ауру вишуканого співзвуччя магнолії і півонії, яка розроблена лабораторією Monique R é my. Далі основа аромату починає пахнути нотками кедра, який надає парфуму незвичайну чутливість, що поєднується з яскравими нотами мускусу, завершальними ароматну композицію Jeanne Lanvin Couture.

За незайманим фасадом нового парфуму криється образ жінки Jeanne Lanvin Couture, яка знає точно, чого хоче і також як це роздобути! На рекламних плакатах нового аромату таку жінку уособлює оголена модель, яка дивиться прямо в очі глядачеві, Жужу Іванюк (справжнє ім'я Юлія Іванюк, українка). Юну зірку, яка тягне в різні боки стрічки від прикрашає пармюм Jeanne Lanvin Couture бантика, відзняли фотографи Мауро Монджелло і Софія Санчес.

Фото для реклами було виконано в чорно-білій стилістиці. На модель, яка стала музою нового аромату, що не надіто нічого – тільки сам флакон з новинкою! Особа моделі надзвичайно чисте, абсолютно без макіяжу, воно разюче контрастує з її зовнішнім виглядом і насиченим кольором флакона. Рекламна компанія парфуму Jeanne Lanvin Couture підносить все парфуми Будинки Lanvin на вершину жіночності.

Jeanne Lanvin Couture – інтенсивний і хтивий аромат з безмежним чарівністю і чуттєвої зухвалістю вривається до тями, при цьому створюючи неповторний образ, який запам'ятовується з першого ж вдиху!

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua