Ligne Vitaminée C & RetiVital C - мультивітамінна лінія з вітаміном С від Jean D'Arcel (Жан ДАрсель)


Вітаміни виконують надзвичайно важливу роль в захисті, оздоровлення та підтримці життєдіяльності шкіри. З плином часу під впливом щоденного стресу і агресивного зовнішнього середовища поступово в організмі утворюється нестача вітамінів, що вкрай небажано для шкіри. Дефіцит вітамінів в шкірі виражається в ослабленні імунітету, млявості сполучної тканини, руйнуванні клітин, зроговінні шкіри і появі її землистого відтінку, пігментації і гіперпігментації, зниженні тургору, фото-старіння і ранньому старінні шкіри. При дефіциті вітамінів шкіра втрачає еластичність, слабшає, лущиться, на ній з'являються зморшки і хворобливий колір.

Для вирішення перерахованих вище проблем компанія Jean D'Arcel (Жан ДАрсель) розробила в 2010 році Ligne Vitamin é e C & RetiVital C – лінія засобів з вітамінами, які допомагають завжди мати молодий і свіжий вигляд. Вчені підтвердили, що систематичне застосування засобів для догляду за шкірою обличчя з вітамінами перешкоджає її передчасному старінню. Дуже важливо починати піклуватися про шкіру з молодого віку, щоб через роки як і раніше мати привабливий вигляд.

Лінія Vitamin é e C & RetiVital C – це третє покоління косметичних засобів від Jean D'Arcel, які засновані на більш ефективної, нової комбінації вітамінів А1, А, вітамінів групи В (B1, В2, В3, В5, В12), вітамінів Е, H і F, поліпшують зовнішній вигляд і стан шкіри, а також вітамін С, який перешкоджає появі пігментних плям і захищає від гіперпігментації.

В засобах лінії Vitamin é e C & RetiVital C використано цікаве нововведення – анти-глікаціонний комплекс, який протидіє «склеювання» еластинових і колагенових волокон, що є одним з найбільш важливих причин старіння шкіри обличчя.

На замітку, глікації – реакція, при якій «склеюються» волокна еластину або колагену з глюкозою. Глікації з віком посилюється і призводить до старінню шкіри. Даний механізм старіння трошки схожий на вплив вільних радикалів, але тут в ролі агресивних речовин виступають цукориди, а в першу чергу глюкоза, яка завжди присутня в організмі. Склеєні волокна еластину або колагену позбавлені можливості виконувати свої функції, деформуються і гірше утримують вологу. Згодом шкіра стає млявою і сухою, з'являються зморшки.

В лінію Vitamin é e C & RetiVital C від Jean D'Arcel входять такі засоби:

1. Concentre Actif Multi-Vitamine – Мультивітамінний концентрат, який являє собою висококонцентрований засіб для активного поповнення дефіциту вітамінів. Мультивітамінний концентрат запобігає руйнуванню колагенових волокон, а також стимулює утворення нових, збільшуючи пружність шкіри і її здатність протидіяти зовнішньому середовищі. сприяє регенерації клітинок, забезпечує профілактику передчасного старіння шкіри, розгладжує її. До складу мультивітамінів концентрату входять такі активні компоненти: фермент чорного чаю, гліцерин рослинного походження, масло вечірньої примули, біотин (вітамін Н), гіалуронова кислота, D-Пантенол, вітамін А-пальмітат, вітаміни В, E, C і F.

2. Force Vitale Vitamine C – денний крем від Jean D ’ Arcel, який відшкодовує дефіцит вітаміну С, попереджає руйнування волокон колагену, підвищуючи пружність і тонус шкіри, забезпечує тривале зволоження. До складу денного крему входять вітамін C - Stay C50 ®, екстракт меду, алантоїн, масло макадамії, кукурудзяна і соєва олія, бисаболол, пентавітін.

3. Creme Activ E plus C – нічний крем, заснований на комплексі вітамінів А, Е, С. Крем активно доглядає за шкірою вночі, попереджає руйнування і стимулює формування нових волокон колагену, множачи пружність і щільність шкіри. Забезпечує профілактику передчасного старіння шкіри, сприяє регенерації клітин. Крем збагачений вітамінами А, С, Е, F, гіалуроновою кислотою, маслами авокадо і ши, алантоїном і бісаболол.

4. Complexe Intensif Vitamine C – освіжаючий висококонцентрований гель легкої консистенції з вітаміном С. Надає шкірі енергію і силу. Збільшує пружність і еластичність, коригує зморшки. До складу входять такі активні компоненти, як фермент чорного чаю, D-Пантенол, вітаміни С, В, F і E, алантоїн, біотин (вітамін Н), гіалуронова кислота.

5. Reti Vital C Creme Visage 24 h – крем для обличчя ретинол + вітамін С, який збагачений рослинними оліями і гіалуронову кислоту, що сприяє помітному сокращанію ознак старіння шкіри: зморшок, втрати вологи, дефектів шкіри, блідості і нерівного кольору особи. Інноваційна комбінація вітамінів оновлює клітини і стимулює регенерацію коллагеновой сітки. після використання крему шкіра набуває більш свіжий вигляд, стає більш підтягнутою і пружною.

6. Reti Vital C Activ Contour des Yeux – Крем для очей ретинол + вітамін С. Містить всі необхідні вітаміни для краси і здоров'я ніжної шкіри навколо очей. Крем активізує синтез колагену, надає еластичність, ефективно бореться з дрібненькими і великими зморшками, інтенсивно зволожує шкіру.

7. Masque Vita Xtreme – розслаблююча мультивітамінна маска швидкого впливу. підтримує оптимальний водний баланс. Надає шкірі сяючий здоровий вигляд, стимулює процеси природного захисту. Знімає напругу і покращує еластичність шкіри. після використання маски шкіра стає гладкою і ніжною.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua