Аромат L`Eau D`Issey Sport Pour Homme - всі барви світу в єдиній краплі від Issey Miyake


Issey Miyake (Иссей Міяке) є одним з найуспішніших дизайнерів і парфумерів Сходу. Відкрита світу чиста душа і тонке чуття естета допомогли звичайному японському хлопчику завоювати визнання і зайняти відповідне місце на модному Олімпі.

Парфуми від Issey Miyake являють собою не просто ідеальну ароматну композицію, а відтворення цілого світу в одній єдиній краплі.

Ще однією родзинкою ароматів від Issey Miyake є найуспішніший, найвишуканіший і найвідоміший парфум бренду L'eau d'Issey, створений в 1992 році і поклав початок популярної лінії ароматів.

Перший аромат для чоловіків L'Eau d'Issey був створений два роки по тому в 1994 році, який миттєво завоював серця гурманів парфумерії усього світу: нестандартний, яскравий деревно-водяний аромат з'єднав динаміку і свіжість спортивних композицій, спокусливість мотивів Сходу і бездоганність природної чистоти. Зовсім не дивно, що аромат L'Eau d'Issey Pour Homme від Issey Miyake і інші лімітовані версії даних парфумів для чоловіків надзвичайно популярні на просторах Азії, Європи і Америки.

Парфуми для чоловіків від Issey Miyake – це приголомшлива палітра ароматів. Будь-який представник сильної статі зможе відшукати в цій палітрі щось близьке і особливе. У цій унікальній чоловічий палітрі парфум L'Eau d'Issey Intense Pour Homme відображає східну пристрасть, і аромат L`Eau d`Issey Summer Glimmer Pour Homme – мужню стриманість, парфум L ’ Eau d ’ Issey Edition Bois pour Homme – запаморочливу романтику. Тому, якщо Ви придбаєте, парфум від Issey Miyake, то зробите вигідне вкладення в свій імідж.

А навесні 2012 року Issey Miyake запропонував нове світогляд на спорт – це світ, в якому присутня завжди новизна і свіжість, переживання та емоції! Життєве дихання, іскристе і спонукає кожен рух: від зухвалого ривка до дуже плавних спортивних вивертів. Це все було втілено в новому ароматі Issey Miyake – L`Eau D`Issey Sport Pour Homme.

Творцем нового аромату для чоловіків L`Eau D`Issey Sport стала відомий парфумер Jacques Cavallier. Цей свіжий, деревний аромат додав в колекцію L'Eau d'Issey Pour Homme лавину прозорою, що іскриться свіжості, яка приносить відчуття небаченої енергії і ніжну, цілющу силу.

L ’ Eau d ’ Issey Sport Pour Homme – це те, що зближує один з одним всі види спорту: здоровий дух змагань і енергію природних стихій (вогню, води і повітря). Парфуми L ’ Eau d ’ Issey Sport Pour Homme пропонує опанувати ще одним напрямком спорту – альпінізмом, пуститися підкорювати вершини гір і спробувати підкорити стихію повітря, стати єдиним цілим з нею!

Чоловічий аромат L'eau D'issey Sport від Issey Miyake натхненний ідеєю про відродженні природної гармонії духу і тіла. Ароматна композиція заснована на натуральних компонентах. Вона допомагає перенестися в далекий і жаданий мир незвичайних прагнень. Парфуми L'eau D'issey Sport зітканий із свіжих ноток бергамота і грейпфрута, стильного пахощів шкіри, а також стриманих акордів кедра, ветівера і мускатного горіха.

L'eau D'issey Sport – це ідеальний парфум для справжніх чоловіків!
Новинка 2012 від Issey Miyake має прозорий флакон, пофарбований у світло-блакитний колір. Флакончик парфумів L ’ Eau d ’ Issey Sport Pour Homme спеціально обробили так, щоб надати йому прозорість і рефлективність лижних очок. Флакон аромату увінчаний сірим ковпачком, під яким синя лінія натякає на спортивний сучасний характер композиції і символізує почуття прохолоди. Творцем елегантного флакона став Ренато Монтаньє – італійський архітектор, який спеціалізується на дизайні обладнання для спорту.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua