Ефективні рецепти відбілювання нігтів


Існує безліч рецептів, які допомагають повернути нігтям доглянутий вигляд і здоровий колір. Сьогодні ми вирішили розповісти про найбільш ефективних з них.

Найдоступніша відбілювання нігтів – це відбілювання за допомогою лимона. Для цього необхідно взяти часточку лимона і гарненько втіреть її сік в нігті і шкіру навколо нігтьової пластини. Завдяки соку лимона пом'якшується кутикула і чудово зміцнюються нігті. Таку процедуру слід проводити щодня протягом місяця, лише тоді Ви побачите відчутний результат.

Ще один ефективний спосіб відбілювання нігтів – це відбілювання за допомогою ефірних масел. У цьому слчае слід змішати дві ложки соку лимона з двома краплями олії кедра і двома краплями ефірного масла іланг-ілангу. Рекомендуємо використовувати ефірні масла з екологічно чистої сировини від іспанської косметичної компанії Anubis.

Приготовану суміш слід нанести на нігтьові пластини і дати їй гарненько вбратися. Постарайтеся цю суміш не змивати довше. Крім головного ефекту – відбілювання нігтів, аромамасла нададуть ще благотворний вплив і на загальний стан здоров'я.

Ефективно відбілює нігті і суміш перекису водню і гліцерину. Для приготування цієї суміші змішайте 5 частин 3% перекису водню і 1 частина гліцерину. Потім цією сумішшю змочіть нігтьові пластини і залиште на 3 хвилини, далі відразу ж змийте. У жодному слечае не можна перевищувати час, а то існує ризик травмувати навколо нігтів шкіру.

 Морська сіль – це ще один дієвий спосіб відбілювання нігтів. Для виконання еой процедури необхідно набрати в невелику ємність трошки теплої води і потім розчинити в ній три столових ложки морської солі. Цю ванночку для нігтів слід робити в Протягом двадцяти хвилин. Повторюйте процедуру двічі на тиждень протягом місяця.

Ми радимо використовувати сіль на основі кристалів Мертвого моря від Ahava (Ізраїль) або геотермальну сіль, отриману з джерел СПА-курорту Терме ді Саліче з концентрованою термальної води від Gli Elementil (Італія), або морську сіль високої концентрації від GUAM (Італія).

Нігті також можна відбілити за допомогою ромашки. Суху ромашку придбайте в аптеці. Зробіть з неї ванночку, але обов'язково прочитайте попередньо на упаковці інструкцію і лише по ній заварюйте відвар. Для однієї процедури відбілювання можна сміливо брати три столових ложки квіток ромашки. Таку ванночку необхідно робити протягом 20 хвилин.

Крім застосування вище наведених способів відбілювання нігтів, постарайтеся також побільше вживати вітамінів. На сьогоднішній день розроблено безліч спеціальних вітамінних комплексів, які допомагають поліпшити стан нігтів і ефективно їх відбілити.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua