Як зберегти мейк-ап в спеку?


У наш час без макіяжу не обходиться майже жодна жінка, що поважає себе. Але як же бути, якщо в спекотний літній день декоративна косметика перестає бути прикрасою, а стає покаранням?

У цій, нібито, нерозв'язною проблеми все ж існує своє рішення. В першу чергу в літню спеку слід звертати головну увагу на правильний догляд за шкірою обличчя, а декоративну косметику відсунути вже на друге місце.

Влітку дуже ретельно очищайте шкіру обличчя вранці і ввечері. Для цього використовуйте високоякісні очищаючі засоби від перевірених брендів, наприклад, Jean D'Arcel (Франція - Німеччина), Peggy Sage (Франція), Declare (Швейцарія), Anubis (Іспанія), Swissclinical (Швейцарія), Akys (Італія), Miriam Quevedo (Іспанія), Gli Elementil (Італія), Ahava (Ізраїль) та інших всесвітньо відомих косметичних компаній. Будь-який тип шкіри потребує належному очищенні. Тому не прінебрігайте цим етапом догляду за шкірою.

Процедуру очищення обов'язково закінчуйте протиранням шкіри обличчя за допомогою тоніка. Тонізуючий засіб допомагає закінчити процедуру очищення, тонізує, зволожує і освіжає шкіру обличчя. Тонік готує шкіру до подальшого етапу догляду: вдень – до зволоження і ввечері – до активного харчуванню.

У літню спеку також бажано завжди під рукою мати косметичну або термальную воду. Саме ці косметичні засоби здатні в першу чергу освіжити шкіру обличчя і підтримувати протягом дня стійкість макіяжу. Термальну або зволожуючу воду потрібно всього лише час від часу трошки розпорошувати на вже нанесений макіяж. Не хвилюйтеся, мейк-ап після нанесення такого кошти не розпливеться, він навпаки, закріпиться краще і потім зможе протриматися до кінця дня.

На сьогоднішній день кращими і визнаними високоякісними косметичними водами для зволоження особи протягом дня і збереження макіяжу вважаються:

1 . 100% натуральна зволожуюча виноградна вода Eau De Raisin Grape Water від Caudalie (Франція), яку отримують прямо з винограду в момент його збору. зволожуюча виноградна вода підходить абсолютно для всіх типів шкіри, навіть самої чутливої. флакон з Виноградній водою для ще більшої свіжості можна зберігати в холодильнику.

2. Термальна вода Thermal Aqua від Anubis (Іспанія) – це заспокійливу, очищаючу і тонізуючу багатофункціональний засіб. Термальна вода освіжає шкіру, а також покращує її оксигенації.

3. Еліксир-вода для краси особи Beauty Elixir від Caudalie, яку створили на основі прославленого еліксиру молодості самої королеви Угорщини Ізабелли (17 століття). Еліксир-вода додасть свіжість шкірі обличчя і поліпшить її колір в будь-який час дня.

Пам'ятайте також про те, що якісної повинна бути і декоративна косметика. Бажано, використовувати в сильну спеку тільки туш і губну помаду. Косметичні декоративні засоби повинні м'яко і добре наноситися, і ні в якому разі, яка б не була температура, не розтікатися і обсипатися на протязі дня. Саме дешева декоративна косметика має всі такими негативними характеристиками.

Ще є одна важлива причина, чому все-таки потрібно використовувати саме високоякісну декоративну косметику. Просто справа в тому, що дуже висока температура змінює хімічну структуру компонентів косметики, і якщо вона буде сумнівної якості, то тоді Вам забезпечені прояви алергічних реакцій.

Високоякісний оригінальну декоративну косметику від перевірених знаменитих брендів Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині КОСМОХІТ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua