Miss Dior Le Parfum - осіння новинка 2012 на Christian Dior (Крістіан Діор)


Крістіан Діор в лютому 1947 року здійснив революцію в кодах елегантності, презентувавши свіжий чуттєвий силует. Чудові вигини, елегантні деталі, розкішні форми воістину революційних суконь придбали назву New Look! Поява на світ нової стилю супроводжував перший, створений Диором парфум Miss Dior, який став нині легендарним.

Сьогодні прославлений аромат придбав нову грань п'янкої чуттєвості – аромат Miss Dior Le Parfum, запуск якого запланований на вересень 2012 року.

Новинка Miss Dior Le Parfum – це новий екстракт духів, більш концентрованих і багатих зі складним вираженим характером. Новинка отримала трошки змінену ароматну композицію флагмана цієї лінії Miss Dior, а також посилену концентрацію Perfume Extract. Парфуми Miss Dior Le Parfum за рахунок нових пропорцій співвідношення спирту та парфумерної основи, а також нових доданих компонентів, отримав більш розкішне і яскраве звучання порівняно зі своїм попередником.

Парфуми Miss Dior Le Parfum від Christian Dior є чуттєвий і п'янкий аромат, призначений виключно для особливих випадків, наприклад, для вечірнього побачення. Новий аромат випромінює класичну елегантність і благородство. Miss Dior Le Parfum в собі поєднує більш пристрасні акценти, по порівняно з попередніми версіями парфуму.

Ніжний елегантний аромат Miss Dior Le Parfum отримав настільки інтенсивне і потужне звучання, що всього лише дві крапельки, нанесені в зону декольте, подарують своїй власниці насолоду насиченими східно-шипровими нотками і квітковими акордами протягом доби.

В ароматі Miss Dior Le Parfum до межі посилено пахощі квіткових нот, а звучання шкіри підкреслено нотах пачулі і амбри. чуттєвості аромату надає новий східний інгредієнт – солодка ваніль. Цитрусові нотки на чолі з мандарином додали аромату яскравості, які продовжує симфонія абсолю квітів: фруктової болгарської троянди і ніжною турецької троянди.

Творцем парфумерної композиції Miss Dior Le Parfum є легендарний французький парфумер Будинку Dior Francois Demachy (Франсуа Демаші). Франсуа хотів привнести в новий аромат щось сяюче і рідкісне, дещо схоже на східні прикраси або гру відблисків муаровою тканини. Демаші постаралися зробити аромат Miss Dior Le Parfum особливим.

Аромат Miss Dior Le Parfum укладений в скляний прозорий флакончик, що відрізняється своєю сміливістю і елегантністю кутюр, він «скроєний як костюм». На склі флакона вигравіруваний малюнок «гусяча лапка», який  нібито обіймає бічні грані. Флакон одночасно і забавний, і привабливий, уособлює всю безпосередню елегантність легендарного Miss Dior. Парфуми Miss Dior Le Parfum прикрашає гострий бантик.

Обличчям аромату Miss Dior Le Parfum стала муза Dior чарівна актриса Голліва Наталі Портман. На новому рекламному постері Наталі з оголеною спинкою притискає до свого серця ніжний букетик троянд, що підкреслює її чуттєвість і спокусливість.

Зйомки рекламної кампанії аромату Miss Dior Le Parfum пройшли в Парижі. Спочатку Наталі Портман за допомогою дюжини асистентів відзначилася в прекрасному фонтані в Palais-Royal, а після цього позувала в мальовничому відомому саду Дю-Пале-Руаяль.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua