Multibalance - антивікова лінія з фітоестрогенами від Jean D'Arcel (Жан ДАрсель)


Дорогоцінним даром для будь-якого віку є природна краса доглянутою і здорової шкіри. Але нічого не буває вічним, в тому числі і краса. Якщо себе не підтримувати в потрібній формі, не доглядати за шкірою обличчя, то тоді свіжість швидко йде і привабливість позбавляється своїх фарб. Саме тому надзвичайно важливо плстоянно доглядати за шкірою обличчя, а також гарненько знати, що їй допомагає, а що шкодить. У наш час зберегти красу шкіри не так складно, так як в допомогу представницям прекрасної статі створено стільки спеціальних косметичних засобів.

Еластичність і краса шкіри контролюються жіночими гормонами прогестероном і естрогеном. В організмі жінки, на жаль, починаючи з 35-років вироблення гормонів знижується. До речі, саме з цим процесом вчені пов'язують головну теорію старіння. З 50-років рівень прогестерону і естрогену знижується вже на 75%, шкіра обличчя стає ще суші і тонше, і в результаті стає менш пружною і більш чутливою. Гормональний дефіцит здатні компенсувати рослинні екстракти, які мають гормоподобное дію, – це фітогормони. Звичайно ж, фітогормони не роблять настільки ж сильний вплив на шкіру, як медичні засоби, що містять гормони, проте вони і не виявляють побічних ефектів, пов'язаних з їх використанням. Науково виділені фітогормони містяться в ізофлавоноїди, які виділені з коренів ірису. Ізофлавоноїди дорогі і тому використовуються тільки в косметичних засобах преміум-класу.

Засоби лінії Multibalance від Jean D'Arcel (Жан ДАрсель) містять в соем складі ізофлавони ірису, які за дією і будовою схожі на гормони.

Изофлавони ірису – рослинні натуральні компоненти, що скорочують зморшки, підвищують еластичність і пружність шкіри, а також володіють зволожуючими властивостями. Ізофлавони зв'язуються з ядерними рецепторами клітинок без перетворення в естроген, а також не дезактивують гормональні рецептори, тобто не є суперниками з власними естрогенами і, отже, не знижують їх активність. Ізофлавони ірису мають стимулюючий вплив, активізують більшість метаболічних процесів.

Науково доведено, що ізофлавони мають воістину феноменальне дію на організм людини: вони омолоджують органи і тканини, захищають від негативного впливу вільних радикалів.

В результаті використання коштів лінії Multibalance від Jean D'Arcel:

        
  • підвищується рівень зволоженості шкіри;
  •     
  • стимулюється синтез колагену;
  •     
  • сповільнюється руйнування колагенових і еластичних волокон;
  •     
  • зміцнюються захисні функції шкіри;
  •     
  • підвищується тонус, еластичність і пружність шкіри;
  •     
  • сповільнюється процес старіння.

Антивіковий дію засобів лінії Multibalance проявляється у вигляді зникнення дрібних зморшок, зменшення глибини зморшок-складок, поліпшення ліній особи, збільшенні пружності шкіри. Також фітотерапія Multibalance сприяє комплексному омолодженню і призупиненню старіння і в'янення вікової шкіри обличчя, декольте, шиї та рук.

В лінію Multibalance від Jean D'Arcel входять засоби для антивікового догляду за шкірою обличчя. Для очищення шкіри був розроблений Mild Gel Cleanser – очищающий м'який гель, який ніжно видаляє забруднення і стійкий макіяж, не порушуючи при цьому захисного шару епідермісу. для тонізації шкіри був створений Refreshing Lotion – тонізуючий освіжаючий лосьйон без спирту, який делікатно прибирає залишки хлору і кальцію. До складу тоніка входить м'ята і екстракт календули, котрі освіжають і заспокійливо впливають на шкіру. Далі для глибокого зволоження шкіри можете скористатися Deep Moisture Lift – кремом, який поєднує в собі контурний ліфтинг з миттєвим і інтенсивним зволоженням.

Для антивікового високоефективного догляду за нормальною шкірою в лінію Multibalance був включений і Lifting Comfort Cream – м'який ліфтинг крем з фітогормонами ірису, який активізує вироблення колагену і еластину в сполучної тканини, зміцнюючи і підтягуючи шкіру. Для глибокого харчування та зволоження шкіри вночі фахівці Jean D'Arcel розробили Deep Moisture Lift rich – нічний ліфтинг крем, який збагачує шкіру ліпідами і активно зволожує її, усуваючи стянутость і сухість шкіри.

Якщо Ви володієте ослабленою і в'янучої шкірою, схильної до появи зморшок, то тоді можете скористатися миттєвим ліфтинг концентратом Total Face Lift, який швидко розгладжує і підтягує контури особи, а також активізує вироблення колагену і еластину, ущільнює тканини і покращує еластичність.

Для інтенсивного восстанавленія сухої шкіри в лінію Multibalance був включений омолоджуючий концентрат Age Delay System. Ця антивікова програма суттєво зменшує глибокі зморшки і попереджає їх формування, збагачує шкіру поживними, стимулюючими і зволожуючими компонентами, сприяючи її регенерації.

Для догляду за змішаною і жирною віковою шкірою створена омолоджує емульсія No Age Serum – ця матуюча емульсія істотно підтягує і розгладжує шкіру, попереджаючи виникнення зморшок, чудово усуває блиск, при цьому регулюючи активність сальних залоз.

Також фахівці компанії Jean D'Arcel не забули і про ніжну шкіру навколо очей. Для антивікового догляду за шкірою навколо очей був створений Lifting Eye Gel – ліфтинг гель, який володіє підтягуючим дією, активно насичує делікатну шкіру вологою, підвищує пружність і розгладжує глибокі зморшки. Цей ліфтинг крем запобігає появи темних кіл і набряків повік, приємно охолоджуючи і заспокоюючи шкіру. Також для догляду за шкірою навколо очей в лінію Multibalance була включена Lifting Eye Mask – заспокійлива маска для очей, що надає омолоджуючу дію на вікову шкіру, усуває симптоми втоми.

Для догляду за віковою шкірою шиї і декольте в лінію Multibalance включили Neck Firming Care – спеціальний крем легкої консистенції, який надає підтягує і омолоджуючу дію на шкіру шиї і декольте.

Також і не забули і про виснаженої вікової шкірі рук, розробивши для неї Triple Action Hand Cream – крем з потрійним ефектом, який ефективно захищає шкіру рук від УФ променів, активно розгладжує і зволожує її. Також цей спеціальний догляд попереджає передчасне фотостаріння шкіри рук і зменшує на них пігментацію.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua