Building Up - лінія для миттєвого відновлення волосся від Biomed (Біомед)


Ослаблені і стресові волосся – це результат пошкоджених ділянок їх кератиновой структури. Таке волосся потребують зміцнення і відновлення. Тому італійська торгова марка Biomed Hairtherapy (Біомед), яка випускає професійні косметичні засоби по догляду за шкірою голови і волоссям люкс-класу, розробила лінію для відновлення волосся Building Up.

Лінія Building up від Biomed призначена для відновлення структури і догляду за сильно пошкодженими волоссям. Засоби лінії виявляють миттєвий і тривалий ефект. Засоби лінії Building up допомагають відновити еластичність, цілісність і силу стержня пошкодженого волосся, як у салоні краси, так і в домашніх умовах.
Building up представлена ​​трьома засобами – це шампунь, маска і відновлює крем, комплексне застосування яких дає можливість моментально реконструювати дуже пошкоджене волосся, захистити їх від пошкоджень і зробити гладкими.

Засоби лінії Building up від Biomed збагачені маслами Аргана і Авокадо, які відомі своїми захисними і зволожуючими властивостями, а також біотехнологічним запатентованим комплексом Neovityline.

Арганова олія є секретом краси берберських представниць прекрасної статі в пустелях Морокко. Масло Аргана проявляє антиоксидантну дію з антивіковим ефектом. Воно чудово захищає від пересушування волосся за рахунок глибоко зволожуючого дії.

Масло авокадо має властивість глибоко проникати всередину волоса, живлячи і відновлюючи його зсередини.

Комплекс Neovityline багатий олігоелементамі, пептидами і амінокислотами. Він активно живить і моментально відновлює пошкоджене волосся.

Засоби лінії Building up завдяки наявності кератину, а також специфічного активного компонента, яке отримано внаслідок реакції амінокислоти цистеїну з реактивним силіконом, чудово відновлюють кератіновую матерію всередині структури волосся, посилюючи як натуральний, так і косметичний колір волосся. Уже після першого використання продуктів лінії Building up волосся стають міцнішими, набуває здорового вигляду і блиску.

Відновлення волосся від Biomed складається з трьох кроків:

Крок 1: Для того щоб очистити волосся, нанесіть на них шампунь Booster Shampoo . цей миттєво відновлює шампунь рекомендується для лікування і відновлення пошкодженого волосся. Booster Shampoo пом'якшує волосся і делікатно очищає їх. Також шампунь лінії Building up трошки відкриє лусочки волосся для того, щоб більш глибоко проникли діючі речовини при подальшому відновленні.

Крок 2: Після використання шампуню Booster Shampoo слід нанести від кінців до коренів волосся маску Filler Mask. Маска заснована на природних інгредієнтах і восстанавливающем комплексі. Filler Mask делікатно доглядає за слабкими волоссям, при цьому даруючи їм силу і насичуючи енергією. Маска лінії Buidling Up діє зсередини, відновлює зсередини структуру волосся. Вона має пом'якшувальну, захисним і зволожуючим властивостями. Уже після першого використання маски Filler Mask помітний результат: сильні, сяючі і живі волосся.

Крок 3: Після маски нанесіть на волосся відновлює крем Hydra Cream. Крем лінії Building Up продовжує надовго процес відновлення волосся. Hydra Cream був спеціально розроблений для волосся, які мають сильно пошкоджену структуру. Крем посилює структуру волосся, зволожує їх, «запечатує» і закриває лусочки волосся, захищаючи від ушкоджень.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua