Косметичні засоби з ботокс-ефектом


Ін'єкція ботокса – це одна з найпопулярніших антивікових косметологічних процедур. Але погодьтеся, що не кожна представниця прекрасної статі вирішиться на таку процедуру, навіть незважаючи на її ефективність, оскільки можливі побічні ефекти. Проте є вихід: найбільші косметичні компанії вже стали випускати косметичні зовнішні кошти на основі ботокса.

Косметичні засоби на основі ботокса дуже ефективні проти мімічних зморшок. На косметичному ринку представлені різноманітні гелі, креми, маски та інші засоби на основі ботокса. Такі засоби засновані на аналогах ботулотоксину. Аналоги ботулотоксину на етикетці косметичних засобів вказані під багатьма назвами: аденоксін, Аргірелін, ацетил-гексапептіда-3, гексапептид і іншими.

Дія косметичних засобів з ботокс-ефектом

Аналоги ботокса пептидної природи. вони складаються з амінокислот. Аналоги ботокса – це міорелаксанти місцевої дії, тобто розслаблюють мімічні м'язи. Також аналоги ботокса можуть усувати динамічні дрібні зморшки і згладжувати одночасно глибокі зморшки, заповнюючи їх зсередини. Перед використанням косметичних засобів на основі ботокса не потрібно спеціально готувати шкіру і робити салонні процедури. Таку косметику може використовувати в домашніх умовах будь-яка жінка, яка бажає виглядати молодше.

Правила використання косметичних засобів з ефектом ботокса

Компанії-виробники косметичних засобів з ботокс-ефектом запевняють, що такі засоби безпечні для використання і майже не мають побічних ефектів. Однак існують деякі правила використання косметики з ботокс-ефектом.

Косметичні засоби на основі ботокса можна поєднувати з косметикою, заснованої на фруктових кислотах. Найкращий результат від використання косметики з ботокс-ефектом спостерігається у жінок 30-45 років. таку косметику не рекомендують використовувати до 25 років.

При використанні косметичних засобів з ботокс-ефектом жінці слід найпильнішу увагу приділяти зонам на переніссі, лобі, області носогубних складок, тим місцям, де найчастіше з'являються мімічні зморшки. Перед використанням косметичних засобів на основі ботокса потрібно ознайомитися з інструкцією на упаковці для того, щоб дізнатися спосіб її застосування. Косметику з ботокс-ефектом не рекомендується використовувати жінкам при годуванні грудьми і в період вагітності. Також її можна застосовувати тривалий час, потрібно робити час від часу перерви.

Косметичні засоби на основі ботокса виробляють багато знаменитих косметичні бренди, наприклад, Jean D'Arcel (Франція - Німеччина), Miriam Quevedo (Іспанія), Guest Men (Франція) і багато інших.

Одними з найбільш популярних і ефективних косметичних засобів з ботокс-ефектом є такі засоби:

1. Creme Arcelox від Jean D ' Arcel – крем проти мімічних зморшок, який є як денним, так і нічним доглядом. Крем Creme Arcelox розслабляє м'язову напругу, підходить для чутливої, жирної і нормальної шкіри. Цей крем також як і ботокс блокує імпульси, що проходять до м'язів від нервових закінчень, розгладжуючи при цьому мімічні зморшки. Крем Creme Arcelox підтягує шкіру обличчя і вирівнює мікрорельєф. До складу входять протеїни і цінні рослинні масла, які забезпечують м'якість і бархатистість шкірі. Для кращого ефекту рекомендується під крем нанести ампулу Cure Arcelox.

2. Platinum Eye Contour Cream від Miriam Quevedo – платиновий крем для контуру очей з ботокс-ефектом. Крем спеціально розроблений для попередження раннього старіння шкіри навколо очей і губ. Крем виявляє миттєвий ефект ліфтингу. Одним із самих основних компонентів крему є ікра, яка оновлює і відновлює клітинні структури. після першого ж використання крему помітні результати: розгладжуються вікові та мімічні зморшки. Крем інтенсивно живить шкіру і запобігає раннє її в'янення. Повертає шкірі яскравість і сяйво, візуально зменшує мімічні складки. Активізує процес відновлення клітин. Зменшується темні кола і припухлість під очима.

3 .. Guest Men від Guest – сироватка проти зморшок для чоловіків. Омолоджуюча сироватка виявляє ефект Ботокса, завдяки ацетил гексапептид-3 і силікону. сироватка розгладжує мімічні зморшки. Після використання сироватки Guest Men сповільнюється процес формування мімічних зморшок, підтягується і зміцнюється шкіра обличчя. Сироватка забезпечує довготривалий і швидкий ефект. Guest Men пройшла дерматологічний контроль.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua