Підбір макіяжу для рудоволосих красунь


Рудоволосим бестіям також теж необхідно фарбуватися! Проте, при всій удаваній складності, підібрати макіяж для рудоволосих дівчат не складно. Сьогодні ми розповімо Вам про дивовижні знахідки рудоволосих представниць прекрасної статі і деяких ідеях для мейк-апу.

Рудий колір волосся – це дуже спірне «досягнення». По правді кажучи, любителів суворо брюнеток або блондинок набагато більше, ніж представників сильної статі, які обожнюють рудоволосих красунь. Проте, якщо Ви все-таки перефарбувалися в рудий, то необхідний і відповідний макіяж. Рудоволосим жінкам надзвичайно важливо підібрати правильно макіяж.

Щастя рудоволосих бестій в тому, що для них підбір макіяжу хоча і складний, але передбачає масу варіантів. А ось брюнетки і блондинки змушені задовольнятися «холодним» або «теплим» макіяжем, вони дуже і дуже залежні в підборі образів. А рудоволосі щасливці вільні при підборі мейк-апу: вони можуть використовувати майже всі – для рудоволосих немає обмежень!

Давайте розглянемо кілька варіантів макіяжу для рудоволосих дівчат:

Природний макіяж

Природність ранку – це, звичайно, дівчина-модель з рудим волоссям з модним нині макіяжем «натюрель». Такий дівчині підійдуть ніжні, що не надто щільні основи під макіяж, отрие повинні бути напівпрозорими і рідкими, щоб надмірно не приховувати природні конопушки. Для такого макіяжу також підійдуть блиски для губ будь-яких відтінків. Але якщо хочеться нанести помаду, то тоді краще підбирати ніжно-рожеві та персикові відтінки без блиску.

Цей макіяж створить образ вічно юної, завжди привертає увагу своєю чистотою дівчата. Такий макіяж не тільки природний і повітряний, він є і звичайним денним макіяжем офісної рудоволосої красуні.

Яскравий макіяж

Рудий – це, безумовно, яскравий колір. При такому кольорі волосся доречними будуть всі відтінки тіней для повік. Яскравий макіяж для рижіволосих представниць прекрасної статі не виключає бірюзового, синього, блакитного, зеленого (від оливкового і лимонно-зеленого до трав'яного і глибокого оксамитового) квітів. Для створення яскравого образу рудоволосий дівчатам можна підбирати будь-які тіні. Єдине і дуже важливе – це не вибирати тіні для повік в тон кольору райдужної оболонки ока, краще постаратися наносити більш контрастні кольори тіней.

Вечірній макіяж

Такий макіяж рудоволосий красуням наносити трохи складніше, ніж іншим дівчатам. Для рудих підбір вечірнього мейк-апу починається з встановлення майбутнього образу. Снігова діва або пристрасна красуня, салонна аристократка, важка світська левиця – всі ці образи, перш за все, впливають на вечірній макіяж.

Рудоволосим при створенні вечірнього макіяжу краще використовувати губну помаду досить стриманого, але насиченого кольору. Чудово виглядають відтінки коралового коричневого і цегляного. З піщаним і більш соковитим коричневим відтінком (але не темним!) чудово поєднуються зеленуваті або блакитні тіні для повік і ніжно-рожеві рум'яна.

Спробуйте таке поєднання хоча б один раз – і Ви будете ще довго використовувати його для створення вечірнього образу. Яскрава, витончена, своєрідна і одночасно досить вишукана. До такого макіяжу серед всіх порівнянь найкраще підходить визначення «чайна троянда». Ніжність, свіжість і вечірня краса – це своєрідна родзинка.

Рудоволосим красуням особливо обережно необхідно використовувати помаду криваво-червоного кольору, помаду кольору волосся і всіх блідих відтінків.

Вамп-макіяж і макіяж Smoky eyes

Невірно судження про те, що руді красуні не можуть собі дозволити побути жінкою-вамп і що їм не судилося наносити модний зараз Smoky eyes. При належному умінні цілком можна стати і димчатоглазой спокусницею, і спокусливою рудоволосої жінкою-вамп, а не тінейджеркой, яка дорвалася до маминої косметички.

А все дуже просто: постарайтеся не перестаратися з тінями, підбирайте менш експресивні поєднання. А ось якщо Ви володієте білої, майже прозорою шкірою при рудому волоссі, то тоді не варто наносити надмірно агресивні чорні тіні, підводку і наносити багато туші для вій .

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua