Як правильно робити сухий манікюр


Одним з різновидів манікюру є сухий манікюр. Сухий манікюр – це манікюр, при якому не потрібно розпарювання. До цього виду манікюру зараховуються японський манікюр і spa-манікюр, але найбільше популярний європейський манікюр. Такий манікюр придумали в Європі, він є найбільш щадним видом. Якщо Ви бажаєте випробувати на собі всі плюси сухого манікюру, то тоді, в першу чергу, вивчіть техніку його створення.

У разі сухого манікюру Вам не знадобляться манікюрні ножиці, а тим більше звичайні. Якщо у Вас є задирки, то знадобляться тільки манікюрні кусачки. Для того щоб не зіпсувати нігті і навколонігтьової ложе, підбирайте гострі і якісні манікюрні кусачки. Рекомендуємо манікюрні кусачки заточування від таких відомих виробників як Viper (Німеччина) або Zinger (Німеччина).

Перед тим як робити сухий манікюр, нігті слід попередньо підготувати. Постарайтеся напередодні зняти старий лак з нігтів – це дасть їм можливість трохи подихати. В цьому Вам допоможе засіб для зняття лаку. Краще вибирайте ті кошти, в які містять в своєму складі масла і екстракти, оскільки вони додатково зволожують нігті і доглядають за ними. Такі рідини для зняття лаку випускають компанії OPI (США), Peggy Sage (Франція), Masters Colors (Франція), BeYu (Німеччина). Замість кошти можна скористатися серветками, які спеціально просочені рідиною для зняття лаку, наприклад, Серветки для зняття лаку (без ацетону) від Peggy Sage.

Далі необхідно надати нігтям потрібну форму. Це зробити можна за допомогою кусачок або товстої пилочки для нігтів. Для остаточної обробки країв нігтів товста пилка не підійде. В кінці Вам знадобиться тонка пилка. Коли додасте форму нігтям, проведіть подушечкою пальця по кожному нігтику вгору-вниз. Якщо краї нігтів будуть гладкими, то можна приступати до видалення кутикул.

При сухому манікюрі для видалення кутикул Вам знадобиться спеціальний засіб, за допомогою якого можна легко видалити кутикули. Засоби, які використовуються для сухого манікюру, в своєму складі містять фруктові кислоти, екстракт алое, вітаміни, завдяки яким досягається пілінговий ефект. Чудовим засобом для видалення кутикули є Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment від OPI, засноване на унікальній кремообразной формулою, яка безболісно і легко проникає в шкіру, розм'якшуючи клітинки кутикули за допомогою суміші ліпідного комплексу авокадо і фруктових альфагідроксільних кислот.

Після нанесення засобу жорстку кутикулу потрібно обережно підняти і відсунути до краю околоногтевого ложа апельсинової паличкою або спеціальною лопаткою з металу, яка входить майже в кожен манікюрний набір. Ще через кілька хвилинок залишки шкірки потрібно видалити гострим кінцем лопатки. М'яка кутикула в основному сходить сама. Далі з нігтів за допомогою ватки, попередньо просоченої молочком або лосьйоном, потрібно зняти залишки кошти.

Далі на сухі і чисті нігті потрібно нанести базу під лак. База допоможе захистити нігті від кольорових пігментів, що містяться в лаку, які викликають пожовтіння нігтьових пластин. Найкраще використовувати базу, яка містить кальцій, протеїни, кератин-амінокислоти і вітаміни. Одну краплю бази потрібно нанести на середину нігтя і розподілити пензликом по всій поверхні. Після того як база висохне, наноситься лак для нігтів.

Пензлик з лаком слід підносити не до самого кореня нігтя, а трохи вище нього. Кількість шарів лаку, що наносяться на нігтьові пластини, залежить від самого лаку, від його кольору, від текстури і якості. Найчастіше наносять 2-3 шари.

Після того як висохне лак наноситься закріплювач лаку, який захищає манікюр від подряпин. Також з закріплювачем колір лаку знаходить насиченість. Підправити огріхи Вам допоможе ватяна паличка, змочена рідиною для зняття лаку, або коректуючий олівець, наприклад, Nail Corrector Pen від OPI – олівець-коректор для видалення слідів лаку або Олівець-коректор для лаку від Peggy Sage.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua