Поєднання кольору рум'ян з кольором очей


Хто, як не професійні візажисти знають, як потрібно правильно підбирати і наносити рум'яна. Саме з цієї причини потрібно завжди прислухатися до рекомендацій візажистів, оскільки вибираючи колір рум'ян, необхідно враховувати не тільки колір рум'ян, а й момент, коли Ви хочете продемонструвати свій макіяж, тон шкіри, колір волосся і, звичайно ж, колір очей. Запам'ятайте, що правильне поєднання кольору рум'ян і кольору очей відповідає в кінцевому результаті за те, наскільки красиво буде виглядати весь макіяж.

Зустрічаються такі представниці прекрасної статі, які не користуються рум'янами, боячись зробити що-небудь не так. Але ж власне за допомогою рум'ян можна дуже легко надати виразну скульптурної свого обличчя, а загальному вигляду мейк-апу завершеність. Також рум'яна прекрасно надають сежесті особі і коригують візуально його риси. Але всі ці плюси стають доступними тільки в разі правильного підбору і нанесення рум'ян. Пам'ятайте, що в успішному мейк-апі повинні бути правильно поєднані абсолютно всі кольори.

Розглянемо більш докладно поєднання кольору рум'ян і кольору очей:

Темно-карих очей відмінно підходять рум'яна ягідних відтінків – вони роблять більш теплим погляд. Не рекомендується використовувати наближені до коричневому і нейтральний бежеві відтінки рум'ян, а то вони зроблять повсякденним і нудним макіяж.

Власницям каре-зелених очей не рекомендується зловживати рум'янами. Однак якщо Ви все-таки хочете нанести рум'яна, то тоді використовуйте тільки натуральні і природні відтінки, такі як світло-бежевий і кораловий. А ось рум'яна яскраво-рожевого кольору краще заховати якомога подалі.

Створюючи макіяж під темно-зелені очі дуже важливо стежити за тим, щоб рум'яна поєднувалися не тільки з кольором очей, але і підходили по колірній палітрі до губній помаді і тіням для повік. Наприклад, якщо Ви вирішили скористатися холодними сливовими відтінками тіней для очей, то тоді колір рум'ян і помади повинен також бути в холодних відтінках. Лише в цьому випадку мейк-ап буде гармонійним. Найкраще під зелені очі підходять рум'яна рожевих відтінків. Якщо використовувати рум'яна таких відтінків, то тоді макіяж зелених очей стане оригінальне і яскравіше. Не рекомендується наносити рум'яна темних бордових відтінків.

Якщо у Вас світлі очі, то краще зверніть увагу на нейтральні відтінки рум'ян. Вельми вдало буде виглядати темно-горіховий колір рум'ян. Ось тільки дуже важливо не перестаратися з кількістю наносяться рум'ян. Рекомендується наносити їх виключно на вилиці, але не сильно інтенсивно. Природну чарівність світлих очей непогано підкреслять ніжно-рожеві рум'яна.

Під сірі і блакитні очі потрібно підбирати вкрай легкі рум'яна. Для їх нанесення рекомендується використовувати широку кисть, яка зроблена з натуральної щетини (наприклад, Face & Cheek Brush # 2 від Smashbox (США) або < a href="/catalogue/product/tigi-1445"> Bed Head Foxy Blush Brush від Tigi (Англія). Рум'яна слід наносити прозорим шаром. За допомогою рум'ян потрібно виділити вилиці і зробити на щоках вид здорового рум'янцю. З блакитними і сірими очима найкраще будуть поєднуватися холодні рожеві і ніжно-персикові рум'яна, оскільки вони допоможуть створити воістину ідеальний і одночасно ніжний образ. Кольори таких рум'ян чудово освіжать особа і підкреслять красивий колір очей, притягаючи до них увагу. Власницям сірих і блакитних очей фахівці рекомендують уникати сливових насичених відтінків рум'ян, оскільки вони надзвичайно сильно зменшують візуально очі.

До очей кольору віскі чудово підійдуть рожево-лілові рум'яна. Це єдиний колір рум'ян, який підкреслює вдало бурштинові очі. Категорично заборонено користуватися теплими абрикосовими відтінками рум'ян, оскільки вони будуть виглядати невиразно і загубляться на обличчі.

Також слід врахувати той факт, що рум'яна бежево-рожевого кольору є універсальними для денного макіяжу, оскільки вони поєднуються з очима абсолютно будь-якого квітами.

Для створення макіяжу рекомендуємо використовувати рум'яна від провереннихх всесвітньо відомих компаній BeYu (Німеччина), Masters Colors (Франція), Nouba (Італія), Smashbox (США), Tigi (Англія).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua