Спосіб виконання французького манікюру


Всі жінки дуже люблять фарбувати свої нігтики. Та це й не дивно, оскільки акуратні і доглянуті нігті надають вишуканість і закінченість жіночого образу. На сьогоднішній день існує багато різних видів манікюру, одним з найпопулярніших є французький манікюр. Виконувати цей манікюр досить просто, проте він вимагає деяких навичок і великий акуратності. Французький манікюр вже став класичним. Він підходить до всіх стилів.

Французький манікюр вперше з'явився в 1976 році. Тоді один з кінопродюсерів звернувся з прозьбе до директора манікюрною компанії, щоб той придумав такий манікюр, який би зміг підходити до будь-якого вбрання актриси. Так з'явився на світ прославлений французький манікюр, який надає нігтям природний і здоровий вигляд і виділяє їх краю насиченим білим кольором.

Французький манікюр – це природна форма нігтя, помірна його довжина і форма «лопатки». В наше час, роблячи сучасний французький манікюр, допускає замінити білу облямівку нігтя золотистої або срібною, що виглядає надзвичайно незвично і оригінально.

Але перед тим, як приступити до створення французького манікюру, необхідно подбати про здоров'я нагідок і рук. Для цього дуже корисно робити розслаблюючу лікувальну ванну з додаванням морської солі. Така процедура забирає не більш десяти хвилин, але приносить багато користі і насолоди. Після ванночки потрібно витерти ручки м'яким рушником і потім на них нанесьті зволожуючий крем.

Тепер можна приступати до виконання французького манікюру. Спочатку необхідно надати форму кожному нігтику. Для цього слід ретельно оппіліть і відшліфувати нігті за допомогою пилочки. У французькому манікюрі асиметрія не прийнятна. Далі необхідно видалити кутикулу. Для цього нанесіть на неї спеціальний засіб, наприклад, Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment від OPI (США).

Потім покрийте нігтики основою для манікюру. Рекомендуємо використовувати універсальне покриття " 3 в 1 " Start to finish Multi-Purpose Nail Treatment від OPI, оскільки воно об'єднує в собі засіб для лікування і зміцнення натуральних нігтів, базове покриття і верхнє покриття.

Потім нанесіть на нігтьову пластину напівпрозорий бежевий або рожевий лак для нігтів. Далі виступаючі частини нігтів, від країв до середини, покрийте білим, сріблястим або золотистим лаком.

Якщо Ви не можете провести ідеально рівну лінію лаком по краю нігтики, то тоді можете скористатися для створення французького манікюру такими пристосуваннями: білим олівцем або спеціальними смужками. За допомогою олівця виділіть виступаючі частини нігтів, провівши на його зворотному боці лінію. А смужки можна наклеїти на ніготь і потім нанесьті лак на решту нігтьової пластини.

Після того як лак висохне, нанесіть на нігтики закріплювач лаку. Рекомендуємо використовувати закріплювачі лаку від таких відомих торгових марок як Yllozure (Франція), Peggy Sage (Франція), OPI (США).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua