Нано Коензим + Омега 3/6 - енергостімулірующій, зволожуючий нано відхід від Jean D'Arcel (Жан Дарсель)


Нано Коензим + Омега 3/6 – це легка лінія засобів від Jean D'Arcel (Жан Дарсель) з чудовим зволожуючим, відновлюючу і пом'якшувальну дію, які призначені для ослабленої шкіри схильної до сухості. Ця лінія засобів була розроблена з використанням нано технології, яка допомогла стабілізувати і підвищити ефективність цінних активних інгредієнтів (незамінних жирних кислот Omega 3, Omega 6 і коензиму Q10), а такжеіх транспортування в глибокі шари шкіри.

В результаті використання коштів лінії Нано Коензим + Омега 3/6 шкіра наповнюється цінними жирами і енергією, які спонукають регенеративні, захисні і бар'єрні функції.

Засоби лінії Нано Коензим + Омега 3/6 від Jean D'Arcel виявляють такий вплив на шкіру:

1. активізують синтез АТФ (Молекул енергії клітин);
2. стимулюють активність клітин, покращуючи захисні і регенеративні функції;
3. інтенсивно зволожують шкіру;
4. не дають випаровуватися волозі;
5. захищають шкіру від впливу зовнішнього середовища і вільних радикалів;
6. відновлюють ліпідний бар'єр;
7. насичують шкіру поживними компонентами і пом'якшують її, перешкоджаючи її надмірної зроговіння;
8. запобігають раннє старіння шкіри;
9. розладжуватися поверхневі зморшки.

Активні компоненти, що входять до складу засобів лінії Нано Коензим + Омега 3/6, мають таке призначення:

Нанокапсули з Омега 3 + Омега 6 і Q10 – це молекули незамінних жирних кислот і коензиму, які укладені в капсулу нано розміру. Активні речовини в такій формі стабілізовані і можуть транспортуватися в глибокі шари шкіри.

Коензим Q10 є джерелом енергії для метаболізму клітин. Бере участь в синтезі молекул енергії АТФ (95%). Являє собою прекрасний антиоксидант.

Oмега-3 і Oмега-6 – інтенсивно зволожують шкіру і перешкоджають випаровуванню вологи. Ці незамінні жирні кислоти також відновлюють ліпідний бар'єр. Є будівельним матеріалом для клітинних мембран. Перешкоджають надлишковому ороговению шкіри, а також покращують регенерацію шкіри.

Вітамін Е – це захисний вітамін, який є сильним нейтралізатором впливу вільних радикалів. Вітамін Е стабілізує і захищає мембрану клітини. Покращує дихання клітин і кровообіг, а також зміцнює нервову систему.

Екстракт планктону – потрібний компонент клітинного метаболізму. Він сприяє відновленню шкіри і виведенню токсинів з неї. Захищає від вільних радикалів і ультрафіолетового випромінювання. Збільшує формування еластину і колагену.

Екстракт очанки – проявляє протинабрякову і протизапальну дію.

Масло авокадо – це відмінний антиоксидант. Воно проявляє регенеруючий ефект. Масло авокадо зволожує і пом'якшує шкіру, відновлює її структуру, розгладжує дрібні зморшки, збільшує влагоудерживающие властивості епідермісу.

Масло жожоба – проявляє стимулюючий, який відновлює і пом'якшувальний ефект. Формітрует тонку плівку на поверхні шкіри, яка перешкоджає випаровуванню вологи.

Масло мигдалю – чудово пом'якшує шкіру, підтримує її зволоженість. Якісно вбирається.

Пантенол – прискорює ріст клітин шкіри, сприяючи її оновленню. Надає метаболічну, регенеруючу і слабку протизапальну дію.

Пентавітін ® (Pentavitin ®) є високоефективним регулятором вологості. Він пов'язує вологу з кератином епідермісу, зберігаючи її протягом тривалого часу.

Вітанол – проявляє загальнозміцнюючу, протизапальну і бактерицидну дію.

Лінія засобів Нано Коензим + Омега 3/6 від Jean D'Arcel призначені для догляду за зрілою шкірою схильною до сухості (від 20 до 40 років). В лінію входять такі засоби:

1. Creme Energie Jour – енергетичний денний крем для пожвавлення, зволоження, розгладження і захисту сухої шкіри.
2. Creme Nuit Energie – енергетичний нічний крем для пожвавлення, зволоження, розгладження і пом'якшення сухої і дуже сухої шкіри.
3. Serum Energie – енергетична сироватка для пожвавлення, зволоження, розгладження і захисту всіх типів шкіри. Призначена для посилення дії денного і нічного крему. Наноситися під крем.
4. Cure Energie – енергетичний концентрат для інтенсивного пожвавлення, зволоження і розгладження сухий і дуже сухої шкіри.
5. Baume Energie P.L. Yeux – енергетичний бальзам для області очей. Оживляє, зволожує, розгладжує і захищає область навколо очей.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua