Макіяж з рожевими тінями


Щоб стерти з лиця меланхолію в чорно-коричневих відтінках, потрібно підібрати макіяж в ніжних тонах. Чудовим варіантом для цього буде використання тіней рожевих відтінків, оскільки вони не тільки надають обличчю свіжості, а й символізують благополуччя. Мейк-ап з рожевими тінями надає женщіще одночасно романтичність і загадковість.

Рожеві тіні – це не тільки звичайний ляльковий макіяж Барбі, він також приховує в собі нові рішення для щоденного образу. Рожеві тіні чудово підійдуть для вечірки або дискотеки. Також рожевий колір чудово підходить не тільки блондинкам, а й брюнеткам. До речі, щонайменше, ще близько десяти років рожевий колір буде найактуальнішим в макіяжі. Лак для нігтів і блиск для губ в рожевому кольорі представляють собою незмінні атрибути будь просунутої модниці. А ось такі зірки, як Камерон Діаз, Кеті Перрі та Періс Хілтон часто з'являються на публіці з макіяжем в відтінках фламінго. Тому Ви поб'єте всіх оточуючих наповал макіяжем з тінями рожевих відтінків.

Перш за все дуже важливо підібрати тональний засіб, а також правильно його нанести. Макіяж з рожевими тінями повинен мати природний відтінок шкіри. Тональний засіб також рекомендується наносити в область верхнього та нижнього століття – це допоможе замаскувати в цих ділянках без праці все нерівності кольору шкіри. А щоб замаскувати на обличчі дрібні похибки, потрібно скористатися коректором. Його слід наносити точково на крила носа, темні ділянки під очима, над бровами і на підборіддя. Після використання коректора, для того щоб підкреслити досконалість шкіри, слід нанести тональну основу, растушевав її пальцями або пензликом від центру особи до його краях. Далі необхідно злегка припудрити обличчя за допомогою компактної пудри натурального відтінку.

Тепер можна приступати до макіяжу очей з використанням рожевих тіней. Після нанесення на область верхньої і нижньої повіки тонального засобу, потрібно накреслити біля росту вій чіткі лінії, використовуючи для цього чорний олівець для очей. Візажисти рекомендують дотримуватися асиметрію, подовжуючи з боків кінчики, направляючи їх плавно вгору. Якщо ж Ви бажаєте, щоб після нанесення тіней лінії стали більш чіткими, то підведіть їх повторно олівцем.

Макіяж з рожевими тінями повинен бути бездоганним і ніжним. Саме тому слід злегка розтушувати чорні лінії. Після цього можна приступати до нанесення рожевих тіней для повік (можна з блиском). Наносите тіні від основи очі і ведіть до кінця брови і знизу, намагайтеся при цьому захоплювати значне відстані від проведеної чорної лінії. Зробіть щільний шар тіней. А від середини верхньої повіки за допомогою тіней темних димчастих відтінків (сірих або коричневих) потрібно відтінити частина століття.

Далі у зовнішнього кута ока зробіть більш витонченими чорні лінії. Для цього нанесіть поверх лінії темно-сірі тіні, які будуть максімальнопрібліжени до чорного кольору.

Останнім штрихом в макіяжі очей є туш для вій. Чорна туш для додання обсягу додасть глибини погляду, а віям скандальний обсяг. Для того щоб туш лягла ідеально на вії, потрібно перед першим шаром її нанесення очистити ретельно щіточку від надлишків. Після цього війки не склеїти і будуть більш об'ємними. Як тільки висохне перший шар туші, нанесіть акуратними рухами ще кілька шарів. І під кінець, надзвичайно ефектно виглядатимуть перламутрові білі тіні, які слід нанести на кісткове повіку біля вигину брови. Це допоможе створити романтичний і елегантний образ.

Для завершення образу потрібно зробити макіяж губ. Для більш чуттєвого ефекту мейк-апу з тінями рожевого кольору, губи потрібно підкреслити помадою максимально наближеною до кольору тіней. Помаду можна використовувати і більш бліду. Не забудьте скористатися олівцем для губ – так Ваш образ стане неймовірно спокусливим.

До речі, постарайтеся уникати бузкових, коричневих і яскраво-червоних кольорів помади. В даному макіяжі акцент повинен бути тільки на очі.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua