Створюємо макіяж як у кінозірки Анджеліни Джолі


Анджеліна Джолі має дуже особливою зовнішністю, абсолютно унікальною і харизматичною. Знаменита актриса має неспокійний характер, що підтверджують яскраво-чорне волосся, пухкі губи і численні татуювання по всьому тілу.

Якщо Ви захоплюєтеся відвертою красою Анджеліни Джолі, то тоді прислухайтеся до рекомендацій відомого стиліста Дениса Марки з Монако, творчого консультанта салону краси.

В першу чергу зверніть увагу на брови кінозірки. Вони мають класичну форму і завжди ідеальні. Саме тому не треба поспішати починати макіяж. Спочатку приведіть в ідеальний стан свої брови за допомогою щипчиків. Після цього, якщо у Вас брови дуже тонкі, трошки фарбуйте їх пудрою коричневого відтінку.

Потім нанесіть на обличчя легку пудру, використовуючи для цього спеціальну губку. Не забудьте нанести пудру на шкіру навколо очей. Рекомендуємо використовувати пудри від всесвітньо відомих виробників, наприклад: Bed Head Glamma Powder Foundation від Tigi (Англія), Soft Compact Powder від Nouba (Італія), La Cipria New Easy Open Pack від Deborah (Італія).

Далі потрібно приступати до нанесення тіней. Слід фарбувати все віко блискучими тінями для очей блідо-жовтого відтінку (наприклад, подвійними тінями з вітаміном Е №802 Eye Shadow Duo від Nee Make Up (Італія)).

Після нанесення тіней необхідно над верхніми віями провести лінію за допомогою олівця для повік темно-коричневого кольору. Легко і приємно наноситься на ніжну шкіру повік олівці від таких косметичних компаній як BeYu (Німеччина), Deborah (Італія), Nee Make Up (Італія), Nouba (Італія), Peggy Sage (Франція), Poetea (Франція), Smashbox (США), Tigi (Англія). Починати наносити олівець слід з нижніх вій, їх зовнішнього боку, а вже потім доводити контур до третини нижньої повіки. Для створення димчастого ефекту трошки розітріть лінію.

Потім візьміть темно-сірі тіні і за допомогою м'якого пензлика нанесіть їх на верхні куточки очей і поверх намальованої олівцем лінії. За допомогою цієї хитрості лінія не розмаже, а погляд знайде загадковість. Ділянка під бровою слід покрити невеликою кількістю тіней з блискітками білого кольору. Потім гарненько розтушуйте їх.

Що стосується війок, то спочатку їх необхідно підкрутити, а потім фарбувати чорною тушшю зверху і знизу.

Рум'яна підбирайте свіжі і прозорі, бажано, щоб вони були теплого рожевого кольору. При нанесення рум'ян використовуйте одну особливість – на щічки наносите їх пальчиками, лінію проводите до скронь.

В макіяжі Анджеліни Джолі головна увага звернена на очі. Тому губи повинні мати дуже ніжний і свіжий вигляд. Підбирайте губну помаду природного рожевого відтінку. Наносите її за допомогою пензлика для губ. І пам'ятайте, що при створенні такого макіяжу краще взагалі не використовувати олівець для губ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua