Секрети привабливості Бейонс


Бейонс (Beyonc é) – найяскравіша зірка світової поп-сцени. Ніхто не може навіть посперечатися, що вона ідеальна. Бейонс за версією журналу People – найкрасивіша жінка планети. Бейонс є однією з найвідоміших r ’ n ’ b-виконавиць. І нехай останнім часом цей дико модний стиль у нас не так широко поширений, як за океаном, проте популярність самої Бейонс безспірне. У цій статті ми розповімо про секрети чарівною краси суперзірки Бейонс. Адже ідеальний зовнішній вигляд – це не просто подарунок природи, а до того ж і робота над собою і щоденний догляд.

Для створення привабливого і сексуального макіяжу, як у Бейонс, потрібно взяти мідно-коричневі тіні і нанесьті їх на повіки. Тіні слід наносити за допомогою овальної щіточки, яка допомагає розподілити рівномірно колір. Рекомендуємо використовувати пензлик Tapered Shadow Brush # 7 від Smashbox (США), яка зроблена з вовни поні.

Далі візьміть тонку загострену щіточку (наприклад, соболину пензлик Bed Head Star Eyeliner Brush від Tigi (Англія)) і нанесіть з її допомогою на нижню повіку ближче до дрібних віям ті ж самі тіні. Купуйте високоякісні тіні від таких відомих брендів як Deborah (Італія), BeYu (Німеччина), Nouba (Італія), Masters Colors (Франція), Nee Make Up (Італія), Smashbox (США), Tigi (Англія).

Після цього потрібно поверх тіней нанесьті в куточки очей тіні персиково-рожевого відтінку. Далі за допомогою все тієї ж овальної пензлика перемішайте шоколадно-коричневі відтінки тіней і нанесіть їх на складочки століття. За рахунок особливої ​​форми пензлика тіні можна нанести дуже рівномірно.

Ще одним секретом чарівного макіяжу суперзірки Бейонс є темно-коричневий олівець для очей. Це дуже хитра частинка макіяжу, тому слід очі підводити дуже майстерно, відходячи тільки трошки від лінії вій.

Після цього подкрутите вії і фарбуйте їх темно-коричневої подовжує тушшю, яка зробить вії піднятими і довгими. Рекомендуємо спробувати моделює туш Model Mascara №53 (Brown) від BeYu (Німеччина).

Після того як макіяж очей буде закінчений, потрібно кінчиками пальців нанесьті на лоб, вилиці і підборіддя зволожуючий крем з відтінком засмаги. Засіб слід розподіляти постукивающими рухами. Після цього за допомогою спеціальної серветки потрібно промокнути обличчя таким чином, щоб не пошкодити основу. Так Ви позбудетеся від надлишку кошти і від зайвого блиску, залишаючи матовий рівний колір обличчя.

Тепер можна скористатися рум'янами. Краще за все будуть виглядати кремові рожеві рум'яна, які потрібно наносити знизу вгору спеціальної пензлем для рум'ян.

Щоб не робити головний акцент на губи, потрібно пальчиком нанесьті кремовий або рожевий блиск для губ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua