Вічний тренд - лаки для нігтів в стилі Nude


Кожен сезон модними стають все нові відтінки лаків для нігтів, але тільки лише Nude незмінно залишається в моді. Цей нейл-тренд в перекладі з англійської означає оголений.

На показах сезону осінь-зима 2012-2013 дизайнери захворіли трендом Nude, що передбачає як мінімум штучних фарб, лише пастельні тони, медові і рожеві відтінки. Дизайнери вибирали лаки відтінків Nude (бежеві, рожеві, тілесні, молочні, щільні кремові і напівпрозорі за текстурою) для своїх рок-образів, для образів в дусі «вічна романтика», де вже просто не хотілося робити якісь додаткові акценти.

Лаки для нігтів відтінків Nude дають можливість приховати недосконалості форми нігтів, а також подовжити візуально пальці, особливо якщо колір лаку нагадує про руках манекена.

Для того щоб підібрати підходящий лак відтінку Nude, слід орієнтуватися на тон своєї шкіри. І чим ближче буде відтінок лаку до тону шкіри, тим краще буде. Особливу увагу необхідно звертати на подтон. Якщо шкіра дуже світла, то краще підбирати світлі відтінки лаку на жовтою або рожевою базі. Якщо ж Ваша шкіра середньої смуглявості, то виграшно виглядатимуть золотисті відтінки лаку. А якщо шкіра дуже смаглява, то спробувати можна лак nude з коричневою базою.

Важливу роль відіграє і текстура лаку. Напівпрозорі відтінки лаку створять глянсовий ефект, як ніби-то на нігтях нічого немає; кремові відтінки лаку будуть щільніше лежати на нігтях і, звичайно ж, будуть більш помітними.

Nude-манікюр чудово підходить до будь-якого одягу: і повсякденному, і вечірньої. Кейт Міддлтон, наречена принца Вільяма, постійно носить лаки таких відтінків. Вона на весілля перемішала відразу два відтінки: непомітний рожевий і бежевий для того, щоб отримати бажаний колір.

Роблячи Nude -манікюр потрібно дотримуватися деяких правил:

1. Нігті повинні мати природну округлу форму. Ніяких загострених і довгих кігтиків. Прибережи таку форму для яскравого літнього манікюру. Восени і взимку довгі нігті – це муветон і не практично, оскільки ними можна прорізати в рукавичках дірочки.

2. Також для того щоб Nude-манікюр виглядав красиво потрібно, щоб нігті були чистими, без шкурочек і кутикул. Нігтьова пластина повинна мати рівну структуру. В цьому Вам помогт лаки-полірувальники ( база під лак), які вирівнюють ніготь, а також містять зміцнюють речовини.

3. Підбирайте якісні Nude-лаки від авторитетного виробника в нігтьової індустрії. Чи не скупіться, в Інакше Ваш манікюр може потріскатися на наступний день. Шикарні лаки для створення Nude-манікюру є в палітрі таких брендів, як Peggy Sage (Франція), Nee Make Up (Італія), BeYu (Німеччина), Nouba (Італія).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua