Правила макіяжу для близько поставлених очей

Очі – це дзеркало душі людини. Очі кожної дівчини – це родзинка, яка може уцепіть на гачок будь-якого представника чоловічої статі. Очі є найважливішим і хитрим зброєю будь-якої жінки. Якраз очі жінки підкорюють серце чоловіка і не дають йому спокійно спати, змушуючи постійно згадувати взмахіваніе війок і гру очей.

Форма очей нам дається від природи, і змінити її може тільки Бог або пластичний хірург. Бог є містичним і ще не доведеним представником, а послуги пластичного хірурга дорогі і часом небезпечні. Пластична операція досить серйозний крок , який має конкретний ризик. Щоб не вдаватися до настільки небезпечного і хворобливого способу, можна використовувати спосіб набагато простіше – змінити або підкреслити форму очей за допомогою макіяжу. Макіяж може візуально приховати недосконалості зовнішності і зробити деякі акценти завдяки правильно підібраним відтінкам тіней для повік, а також раціонального їх нанесення.

При підборі відтінку тіней керуйтеся власними уподобаннями. На сьогоднішній день існує різноманітні тіні, які відрізняються за своєю структурою – це сухі розсипчасті, рідкі та кремоподібні тіні. Найпоширенішими тінями є сухі, оскільки вони довго зберігаються, прості у використанні і лягають легко на шкіру.

Для створення легкого макіяжу можна брати розсипчасті тіні, тому що вони не дуже стійкі і лягають на повіки легким шаром. Для стійкого макіяжу потрібно вибирати рідкі тіні, але потрібно потренуватися, щоб навчитися їх наносити, оскільки вони швидко висихають. Різновид тіней для створення макіяжу близько поставлених очей вибирайте самі, керуючись бажаного ефекту в кінцевому підсумку.

Щоб встановити який тип посадки мають Ваші очі, потрібно візуально подивитися, чи можна між очима помістити ще одне око. Якщо побачите, що проміжок між Вашими очима більше, ніж розмір очі, то тоді у Вас широко поставлені очі, якщо однаковий – нормально поставлені очі, а якщо менше – близько поставлені очі.

Якщо Ви визначили, що очі у Вас близько поставлені, то не потрібно думати, що це погано, оскільки це просто вираз Вашої індивідуальності, яке легко можна підкоригувати і зробити своєю родзинкою. У виконанні макіяж близько поставлених очей зовсім не складний. Основне завдання такого макіяжу – це постаратися збільшити візуально відстань між очима за допомогою використання різноманітних косметичних засобів.

Для створення макіяжу знадобляться тональний крем, пудра, рум'яна, тіні для повік, помада або блиск для губ. В першу чергу необхідно підібрати тіні за кольором очей. Якщо очі блакитні, то тоді чудово підійдуть тіні сливового, рожевого, коричневого, сірого і сріблястого відтінків. Якщо сірі очі, то тоді для їх макіяжу немає перешкод, так як сірий колір – це нейтральний колір, до якого підійдуть тіні будь-якого відтінку. Для зеленооких красунь відмінним варіантом будуть тіні бежево-жовтого відтінку, вони допоможуть підкреслити природний колір очей і досить вигідно виділять його. Також зелених очей підійдуть золотисті і коричневі тіні. Для карооких дівчат також підходять майже всі кольори тіней. Ви з легкістю можете використовувати як бежеві, світлі блакитні відтінки тіней, так і кричущі яскраві.

Після підбору тіней можна переходити безпосередньо до макіяжу близько поставлених очей. Такий макіяж дуже простий: необхідно тінями зробити акцент на зовнішньому куточку очей, щоб візуально розширити відстань між очима. Також слід зробити тінями акцент на хвостик брів.

Тепер приступаємо безпосередньо до макіяжу. Спочатку потрібно взяти олівець або підводку для очей і по контуру верхньої століття намалювати лінію для того, щоб візуально подовжити контур очей. Лінію слід промальовувати злегка або розтушувати її. Потім потрібно взяти тіні світлого відтінку і нанести на середню і внутрішню частину ока, роблячи так колірну основу. Потім необхідно підібрати тіні більш темних відтінків і зробити ними акцент на зовнішній стороні очей – це і буде візуально віддаляти один від одного очі. А якщо Ви захочете додати очам ще виразності, то тоді можна скористатися білою підведенням або олівцем для очей, який необхідно нанести на внутрішній кут ока.

Після цього приступаємо до нанесення туші для вій. Туш потрібно наносити більше до зовнішніх кутах ока, а ось з внутрішньої частини ока підфарбовувати вії тушшю необхідно лише злегка.

Також не потрібно забувати і про брови. Брови необхідно зробити на початку біля перенісся трошки тонше і візуально подовжити їх за допомогою олівця для брів. Після цього нанесіть під брови дуже світлий відтінок тіней, нібито роблячи відблиск.

Дотримуючись наших рекомендацій Ви завжди будете мати шикарний вигляд і ніхто не зверне увагу на близько поставлені очі.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua