Компетентні рекомендації для боротьби з целюлітом від торгових марок Gli Elementi, La Colline і Miriam Quevedo


Сучасна представниця прекрасної статі прикладає колосальні зусилля для того, щоб підтримати власну красу. Витрачається багато сил на завоювання бездоганних форм і гладкою ніжної шкіри без сумнозвісної «апельсинової кірки». Проштудіювавши незліченні статті, можна зробити висновок, що для ефективної перемоги над ненависним целюлітом потрібно кардинально змінити своє життя, розпорядок дня і режим харчування, при цьому приділяючи пильну увагу занять спортом і вельми активного способу життя. А для отримання більшого ефекту слід доповнити все вище перераховане ще і використанням спеціальних антицелюлітних косметичних засобів. Сьогодні ми розглянемо засоби, які нам пропонують на сьогоднішній день торговельні марки, які є експертами в догляді за шкірою.

Засоби, які вирішують проблему «апельсинової кірки», пропонує італійська торгова марка Gli Elementi (Гли Елементи) – це та марка, яка для створення своїх коштів використовує цілющі термальні води з джерел всесвітньо відомого SPA курорту Терме ді Саліче, які насичені натрієвими солями йоду, брому і хлору. Ще в Давньому Римі були відомі терапевтичні унікальні властивості цих прославлених джерел. Саме тому косметичні засоби Gli Elementi мають високу ефективність, вони також засновані на власних науково-дослідних дослідженнях.

Одне з інноваційних засобів від Gli Elementi є Anti-cellulitis Geothermal Mud – це збагачені мінералами термальні бруду, які відновлюють клітинний метаболізм, а також покращують в капілярних судинах циркуляцію крові. Спеціальний метод роздрібнення бруду істотно збільшує засвоєння активних компонентів, поки що пом'якшує вплив рослинних масел робить шкіру пружною і еластичною. Тривале використання бруду звільняє від зовнішніх проявів обридлого целюліту, полегшує позбавлення від зайвих жирових відкладень під шкірою, проявляє дренажний ефект. Для досягнення максимального результату фахівці Gli Elementi рекомендують використовувати засіб два рази на тиждень протягом восьми тижнів разом з лімфодренажним антицелюлітний кремом Unique concentrate cellulite.

Unique concentrate cellulite від Gli Elementi є повноцінний догляд для досить ефективної боротьби з проявами целюліту, головними причинами якого є лімфатичний застій і відкладення жирових тканин. Формула крему заснована на інноваційному принципі «Lipo-Reverse», який синхронно бореться з целюлітом і збільшує пружності шкіри за рахунок комбінації високоактивних інгредієнтів. За досить короткий термін використання крему можна досягти видимих ​​результатів. Фахівці Gli Elementi радять наносити крем на початковій стадії целюліту один раз в день ввечері протягом 6-8 тижнів, а для усунення яскраво вираженого целюліту – наносити крем вранці і ввечері протягом 6-8 тижнів. Для того щоб запобігти целюліт рекомендується регулярно наносити крем через день ввечері.

Другий експерт по догляду за шкірою швейцарська торгова марка La Colline (Ла Коллін), яка використовує для створення своїх коштів активні клітинні компоненти і ретельно підбирає рослинні екстракти, розробила спеціальну антицелюлітну програму Cellular Global Reshaping Treatment – це інноваційний швидкодіючий догляд. Цей абрикосово-рожевий свіжий гель має легку опалову текстуру, яка ніжно тане на шкірі і моментально усмоктується. Антицелюлітна програма від La Colline заснована на активних компонентах, які максимально глибоко проникають в шкіру для найкращого ефекту. Фахівці La Colline рекомендують використовувати цей гель один раз в день протягом місяця. На флаконі кошти є вимірювальна шкала доз, які розраховані на тиждень використання – це було зроблено для иболее точного використання і ефективності. За підсумками проведених тестувань Cellular Global Reshaping Treatment було виявлено, що целюліт зменшується на 37%, еластичності шкіри збільшується на 57%, а обсяги тіла в середньому знижуються на 3,8 см.

Іспанська торгова марка Miriam Quevedo (Міріам Квеведо) також розробила свій антицелюлітний догляд, який заснований на активних інгредієнтах морських водоростей, Середземного моря і плюща – це крем проти целюліту локального впливу Anti-cellulite cream. Крем ефективно устаняет зовнішні прояви целюліту на сідницях, стегнах, області талії і живота. Цей крем від Miriam Quevedo базується на ідеальною формулою для боротьби з целюлітом. До складу крему входить органічний йод морських водоростей, що стимулює і активізує ліполіз, внаслідок чого виводяться жири і ліпіди, які накопичилися в жирових тканинах. Також Anti-cellulite cream виводить з тканин застійну рідину, надає відновлювальний вплив на сполучні тканини, що додатково допомагає боротися з ожирінням і целюлітом. Фахівці Miriam Quevedo рекомендують цей крем наносити м'якими масажними рухами щодня на проблемні ділянки тіла до його повного всмоктування.


Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua