Правила макіяжу вузьких очей

Багато жінок, розглядаючи себе в дзеркалі, відшукують різні недоліки в своїй зовнішності. А просто необхідно при створенні макіяжу підібрати правильно прийоми і тоді все недосконалості можна підкоригувати. Якщо власниці вузьких очей грамотно виконають макіяж, то зможуть візуально їх збільшити, а також додасть виразності погляду.

Для макіяжу вузьких очей Вам знадобляться тіні для століття світлих відтінків і олівці для очей. Створюючи класичний макіяж вузьких очей необхідно підготувати три відтінки тіней. На зовнішній кутик ока накладаємо самий темний відтінок тіней. Складку століття слід виділити середнім відтінком, а під брову ближче до перенісся необхідно нанести найсвітліший тон тіней. Намагайтеся якомога обережніше працювати з темними тінями: досить покласти лише пару легких штрихів, в Інакше надлишки темних тіней зорово зменшать очі. А ось світлі або перлинні тіні, які накладені під бровою, навпаки візуально збільшать очі. Після нанесення тіней не забудьте розтушувати їх, оскільки не має бути різких колірних переходів.

Ми радимо використовувати якісні тіні для повік від визнаних брендів BeYu (Німеччина), Deborah (Італія), Isehan (Японія), Nouba (Італія), Nee Make Up (Італія), Smashbox (США), Masters Colors (Франція), оскільки вони рівно лягають на повіки, не обсипаються, які не розмазуються і збагачені поживними компонентами.

Наступним нескладним прийомом, що дозволяє збільшити вузькі очі, є підводка нижньої повіки олівцем, який повинен бути світлим з перламутровим блиском. Ні в якому разі не використовуйте темну підводку для нижньої повіки, виділяти темним тоном можна тільки лише зовнішній куточок очей.

Величезне значення в макіяжі, призначеному для збільшення вузьких очей, відіграють вії. Якщо у Вас вузькі очі, то довгі прямі вії Вам не підходять. Необхідно використовувати щипчики для того, щоб їх підкрутити. Намагайтеся дуже обережно наносити туш, що не обтяжуючи вії. На нижньому столітті вії необхідно також злегка підфарбувати. Також можете скористатися спеціальною тушшю, яка підкручує вії, наприклад, підкручує тушшю Curling Star Mascara від BeYu (Німеччина), об'ємною тушшю для вій з ефектом підкручування Definitive Volume & Curl Mascara від Deborah (Італія), тушшю " Вигин і обсяг " High Definition Mascara від Nee Make Up (Італія) або тушшю для вій Cil Prodige Mascara від Nouba (Італія).

Як відомо широкі «важкі» брови дуже сильно звужують очі. Тому надайте їм відповідну форму, що відповідає типу особи і видаліть зайві волоски на переніссі. А щоб брови протягом дня мали акуратний вигляд, необхідно використовувати прозорий гель для брів, оскільки він допоможе зафіксувати їх форму. Рекомендуємо використовувати професійний гель для брів і вій Gel Professional Eyelashes and Eyebrows від Nee Make Up або гель для брів Eyebrow Gel від BeYu.

Милі жінки, скористайтеся нашими рекомендаціями – і Ви зможете візуально збільшити свої вузькі очі і зробити більш «відкритими». Найголовніше – комплексуйте через своїх вузьких очей. просто любите себе і радійте своїм відображенням у дзеркалі. Родзинка криється в іскорки, що світиться в них, і в правильно нанесеному макіяжі.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua