Макіяж для опущених губ

Представниці прекрасної статі, у яких куточки губ опущені, вважають, що форма їх рота надає їм похмуре вираз обличчя. Проте, величезна кількість жінок саме опущену форму губ називають особливим ознакою сексуальності і вважають, що такій формі губ можна лише позаздрити. Для того щоб підкоригувати форму опущених губ, потрібно правильно зробити макіяж, про який ми і розповімо в цій статті.

Для створення правильного макіяжу опущених губ в першу чергу слід придбати контурний олівець такого ж відтінку, як і губи, або ж олівець на один відтінок темніше. Олівцем неободимо обвести контур губ, крім самих опущених кутів. Рекомендуємо використовувати якісні контурні олівці від таких торгових марок як BeYu (Німеччина), Deborah (Італія), Nee Make Up (Італія), Nouba (Італія), Smashbox (США), Tigi (Англія), Yllozure (Франція).

Після цього слід нанести губну помаду таким чином, щоб її колір в куточках губ здавався не таким інтенсивним. Також потрібно центр нижньої губи зробити більш блідим. Чудово лягають на губи помади від Poetea (Франція), Smashbox (США), Yllozure (Франція), Deborah (Італія), Isehan (Японія) та ін.

Ще одним способом, який допоможе підкоригувати сильно опущені куточки губ, є нанесення тонального кошти на губи. Після нанесення тонального засобу можна підвести куточки губ за допомогою контурного олівця. Далі рекомендується наносити стійку помаду, яка створює на губах неперевершене яскраве стійке покриття протягом дня. Такий ефект забезпечують стійка сяюча помада Ferme Proof Shiny Rouge від Isehan і стійка помада Lipstick No Transfer від Nee Make Up. Також можна скористатися зволожуючим блиском для супероб'ема. Рекомендуємо використовувати такі блиски для губ:

1. Catwalk Volume Gloss від BeYu (Німеччина) – це об'ємний блиск для губ, який подарує візуальний обсяг губ за  рахунок активного компонента Maxi Lip ТМ. Що входять до складу блиску високоякісні масла додають губам гладкість і шовковистість.

2. Glossy Lips від Nee Make Up (Італія) – блиск для губ з приємним фруктовим ароматом, що забезпечує неймовірне сяйво губ і надає ефект обсягу.

3. Heavy Rotation Sexy Nude Gloss від Isehan (Японія) – сяючий блиск для губ, який в один дотик зробить губи повними і блискучими. Цей блиск чудово наноситься, створюючи при цьому яскраве насичене тривимірне покриття на губах.

4. Lipshine від Nouba (Італія) – блиск для губ, який дарує стійкий колір і неймовірно спокусливий обсяг губам.

5. Laque від Yllozure (Франція) – блиск для губ з глянсовим відливом, що покриває водянистим лаком губи – це одна з наймодніших і сучасних тенденцій в макіяжі. Завдяки цьому блиску губи набувають приголомшливу яскравість і чуттєвий об'єм.

Ще одним дієвим способом коригування опущених кутів губ є використання коректора. Спочатку потрібно верхню губу округлити за допомогою коректора (наприклад, Lip Beam Double-Ended Pout Perfector від Smashbox), а потім округлити кути рота. Після цього слід зафарбувати губи контурним олівцем, не зачіпаючи куточки рота. Далі губи потрібно зверху покрити помадою з блиском світлого відтінку.

Також для коригування опущених куточків губ роблять татуаж. Наносячи татуаж можна спокійно виходити за межі природного контура, видозмінювати форму губ, піднімати візуально опущені куточки.

Роблячи макіяж опущених губ пам'ятайте, що не рекомендується використовувати темну помаду або темний олівець. А роблячи макіяж очей, намагайтеся підбирати такий макіяж, який візуально піднімає очі, врівноважуючи так опущені куточки губ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua