Гарний, чарівний, ідеальний макіяж для шатенок


Стилісти стверджують, що гарний макіяж для шатенок – це виразні очі і не дуже яскраво нафарбовані губи. Шатенкам при створенні макіяжу слід приділити особливу увагу тональної основі під макіяж. Візажисти не рекомендують ні в якому разі використовувати тональну основу рожевого кольору – цей відтінок краще підходить блондинкам. Шатенкам найкраще експериментувати з тональними кремами, які представлені в теплих відтінках. Також необхідно пам'ятати, що декоративна косметика обов'язково повинна поєднуватися з кольором шкіри, очей і волосся.

Макіяж для карооких шатенок

При створенні макіяжу для шатенок з карими очима, категорично потрібно уникати помади кукольно-рожевого відтінку, блакитних тіней, рум'ян і тонального крему в рожевих відтінках.

Карооким шатенкам слід звернути увагу на тіні темно-синього, сірого і темно-зеленого відтінків. Деякі вважають, що шатенкам з карими очима таким відтінкам немає місця. Однак це далеко не так. Синій і зелений відтінки додадуть карооким шатенкам сексуальності і таємничості.

Найголовніше – підібрати саме свій відтінок, тим не менш, все знають, що в макіяжі можна добитися успіху тільки експериментуючи! В цьому випадку світлі легкі відтінки не підійдуть – шатенкам з карими очима необхідно щось більш насиченою і бажано з металевим ефектом.

При створенні макіяжу шатенкам з карими очима чудово виглядатимуть золотисто-коричневі тіні. До речі, в макіяжі очей для карооких шатенок чудово виглядають темні тіні, густа підводка і подовжує туш.

Однак при невеликих очах густу і темну підводку все ж не рекомендується використовувати: справа в тому, що якщо обвести маленькі очі підведенням, то вони будуть виглядати ще менше і стануть майже непомітними, що зіпсує абсолютно весь ефект від макіяжу і зробить з Вас китаянку. В цьому випадку краще обійтися подовжує тушшю і фарбувати білим олівцем внутрішні куточки очей.

Карооким шатенкам рекомендують використовувати або червону, або помаранчеву матову губну помаду.

Макіяж для шатенок з сірими і зеленими очима

Сірооким і зеленооким шатенкам потрібно категорично уникати темно-коричневих і рожевих тіней, оскільки вони додадуть очам «заплаканої» виду, а також густою чорною підводки, коричневої і рожевої помади.

Шатенкам з зеленими і сірими очима чудово підійде такий макіяж: ідеальна рівна тональна основа, бездоганна форма брів, бежево-золотисті тіні, туш і тепла помада.

Сірооким і зеленооким шатенкам рекомендується звернути увагу на макіяж Smoky Eyes (Смокі айс). Димчасте оформлення сірих очей виглядає особливо привабливо, але лише в тому випадку, якщо не захопитися надто вже «екстремальними» тонами.

Шатенкам з зеленими і сірими очима рекомендується вибирати ті кольори, які гранично підходять до кольору очей, тобто на світло-сірої або зеленуватою гамі. Також можна підбирати і тіні до кольору одягу: наприклад, сірооким дівчатам чудово підійдуть бузкові, блакитні, зелені та фіолетові тіні, а зеленооким дівчатам більше підійдуть зелено-срібляста або зелено-золотиста палітра тіней.

Для макіяжу губ краще використовувати бежево-коричневу або червону матову помаду.

Макіяж для шатенок з блакитними очима

Блакитнооким шатенкам категорично необхідно уникати жирної і насиченою темної підводки, так як все-ж блакитні очі – це символ НЕ фатальну пристрасть, а ніжності. З тієї ж причини небажані і тіні будь-яких темних відтінків. Тому на темно-синіх, темно-сірих, болотних, темно-зелених, фіолетових відтінках тіней можете поставити великий хрест.

У блакитнооких шатенок дуже часто буває світла шкіра, проте не варто зловживати золотистими і сріблястими тінями. Вони можуть підійти для вечірнього макіяжу, але для щоденного – навряд чи. Вечірній макіяж для блакитнооких шатенок дивовижно виглядає при використанні лавандового відтінку тіней.

А блакитноокі шатенки, які володіють смаглявою і засмаглою шкірою можуть використовувати тіні теплого мідного і бронзового відтінку.

Надзвичайно ефектно виглядає макіяж Smoky Eyes в поєднанні з червоною матовою губною помадою. Цей макіяж підійде як белокожім, так і смаглявим шатенкам. Традиційними ж відтінками помади для шатенок з блакитними очима вважаються ті, які гранично наближені до природного кольору губ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua