Весільний макіяж для рудоволосих дівчат



Образ нареченої завжди асоціювався з молодістю, чистотою, елегантністю та простотою, тому рудоволоса наречена має ідеальний вигляд в своєму образі. Весільний макіяж рудоволосих красунь повинен поєднуватися як і з весільним платтям, так і з зачіскою. Але не тільки зі стилем самої зачіски, а й з кольором волосся прекрасної нареченої. Якщо у нареченої розкішні руде волосся, то її яскравий образ слід лише тільки трошки підкреслити за допомогою правильно накладеного макіяжу.

Багато хто вважає , що весільний макіяж для рудоволосих наречених – це досить складний процес. Але це не так. Всі візажисти стверджують, що ніяких труднощів в цьому немає, досить тільки знати деякі правила.

Дівчата з рудим волоссям великі щасливиці. На противагу від блондинок і брюнеток, яким підходить або холодна, або тепла палітра відтінків, рудоволосі можуть собі дозволити обидві. Найважливіше – це грамотно підібрати яскравість макіяжу, щоб не мати вульгарний вид на власному весіллі.

Дуже красиво для дівчат з рудим волоссям виглядає природний макіяж. А справа в тому, що ці чарівні сонячні створення настільки яскраві самі по собі, що просто немає потреби робити акценти. Ріжеволосие дівчата і без косметики світяться зсередини. Однак весілля – це особливий привід, тому потрібно підкреслити всі найпривабливіше.

Якщо Ви бажаєте мати на весіллі бездоганну фарфорову шкіру, то тоді скористайтеся тональним кремом середньої насиченості, який відповідає відтінку шкіри. Можна використовувати відтінки золотого і коралового – це додасть елегантності образу.

Що може бути прелестнее, ніж рум'янець, який грає на щоках нареченої? Нареченим з рудим волоссям для макіяжу підійдуть рум'яна коралових відтінків.

Рудоволосим нареченим у весільному макіяжі необхідно уникати синіх і рожевих відтінків. Рудим дівчатам необхідно віддати перевагу тіням середніх тонів. Темні тіні для повік додадуть грубе вираз обличчя, або навіть зостарять. Природну красу підкреслять тіні світло-фіолетового, світло коричневого, бежевого відтінків і кольору шампанського або меду. Рудоволосі дівчата можуть використовувати ці відтінки з упевненістю, не боячись при цьому виглядати неприродно.

Для підводки для очей варто підбирати темно-сірі, темно-сині або коричневі олівці для очей. Чорна підводка для рудої красуні буде надто агресивною. Причому рідку підводку краще взагалі виключити, оскільки її чіткі лінії надмірно виділяються і тому вибиваються з усього ніжного образу нареченої.

Для весільного макіяжу огневолосих дівчат найкраще підходить сіра або коричнева туш для вій. Чорну туш можна використовувати лише в тому випадку, якщо наречена має темне волосся з рудим відтінком, часто це фарбоване волосся. Рудоволосі від природи дівчата з чорною тушшю виглядають грубо і неприродно.

Дівчатам з рудим волоссям для завершення весільного макіяжу краще підбирати стійку помаду карамельного, персикового і коралового відтінків. А ось надто яскрава або темна губна помада може виглядати зухвало і неприродно.

Для створення весільного макіяжу використовуйте тільки якісну декоративну косметику від перевірених торгових марок.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua