Dior Addict Collection 2012 - концентрація спокусливою сили і всієї енергії від Christian Dior (Крістіан Діор)


Влітку 2012 модний Будинок Dior (Діор) презентував приємний сюрприз для шанувальників культового аромату Dior Addict – колекцію з трьох нових яскравих, сильних, контрастних і сміливих ароматів Dior Addict, кожен з яких створений для різних ситуацій і настроїв. Новинка Dior Addict Eau Fraiche має повітряний, легкий характер, аромат Dior Addict Eau de Parfum звернення жінці-вамп, а Dior Addict Eau Sensuelle буде виграшно звучати на романтичну зустріч або вечірці, де хочеться бути в центрі уваги.

Колекція ароматів Dior Addict 2012 – це концентрація спокусливою сили і всієї енергії Dior. Ці парфумерні новинки створені для справжніх міських богинь, які можуть бути різними. Безтурботна і спокуслива – це про дівчину в стилі Dior. Її життя виконана переживаннями і яскравими пригодами.

Обличчям рекламної компанії нової колекції ароматів Dior Addict стала починаюча модель Дафна Гренвальд (Daphne Groeneveld). Образ сексуальної і пустотливий блондинки з 60-х років – чітке потрапляння в очікування аудиторії. Тільки їй належить весь світ, а всі представники сильної статі готові виконати будь-який її каприз!

За створення Dior Addict Eau Fraiche, Dior Addict Eau de Parfum, Dior Addict Eau Sensuelle взявся Франсуа Демаші (Francois Demachy), який вже неодноразово брав участь в створенні Фланкер Dior Addict. Франсуа запевняє, що новинки будуть не менш контраст і сміливими, ніж оригінал Dior Addict, але при цьому подарують несподівану і настільки доречну влітку легкість.

Давайте познайомимося ближче з новинками!

Dior Addict Eau Fraiche – спокусливий і сяючий, свіжий і одночасно деревне, обволікає, тонкий і елегантний, нібито блідо-рожеве плаття з шовку або мусліну. Іскристий аромат Addict Eau Fraiche спокушає своєю цитрусово-деревної свіжістю. Колір аромату – рожевий, а його сила криється в есенції шалено красивого квітки, справжнього «ароматного дива», – фрезії.

Спочатку ароматна композиція розкривається бризками грейпфрута і бергамота. Дуже скоро виявляються прохолодні серцеві нотки фрезії і білого лотоса з крапелькою соковитих гранатів. У базі панують деревні акорди. За рахунок вкрапленням чувственнго білого мускусу аромат знаходить завершеність.

Парфуми Dior Addict Eau Fra î che укладений в лаконічний прямокутний флакон, як і всі аромати лінії Dior Addict.

Dior Addict Eau Sensuelle – чуттєвий, квітковий, гармонійний і світлий аромат. Його флакончик блідо-фіолетового кольору, а його сила криється в квінтесенції пелюсток троянди. Витончене витонченість ароматної композиції чудово проілюструє сукня фіолетового кольору.

Спочатку Dior Addict Eau Sensuelle розкривається інтенсивними нотками абсолю троянди і рожевого масла. У серці аромату пахнуть нотки рожевих пелюсток і жасмину, які переплетені з їх же ефірними маслами. Ароматну композицію балансують базові акорди м'якого білого мускусу і кедра.

Парфумер Франсуа Демаш каже, що Dior Addict Eau Sensuelle – це дуже особистий аромат.

Dior Addict Eau De Parfum – це класичний східний аромат, який інтерпретований на більш сучасний стиль. Темно-синій колір флакончика оспівує Королеву Ночі. Сутність аромату Addict Eau de Parfum найбільш точно відображає прилягає чорне плаття з прозорої органзи.

Аромат відкривається нотками квітів ленкоранской Альбіция і мандаринового дерева. Серце парфумерної композиції пахне п'янким ванільним нектаром квіток ямайської Королеви Ночі, а чуттєвим обрамленням служить незвичайна ваніль.

Парфуми колекції Dior Addict 2012 у продаж надійшли в концентрації Eau de Toilette і Eau de Parfum у флакончиках різних обсягів – 20 мл, 50 мл і 100 мл. Найменший 20 мл флакончик є кишеньковою версією в вигляді спрею.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua