Макіяж для розпірних очей



Розкосі очі – це такі очі, у яких зовнішній кут трошки піднятий над внутрішнім краєм. Розкосі очі можна зустріти у багатьох національностей, але це не завжди азіатські очі. Власницям розпірних очей дуже пощастило, оскільки їх погляд має заманює і оптимістичний вигляд. У наш час розкосі очі модні. Тому давайте розглянемо, як правильно наносити макіяж для розпірних очей.

Макіяж для розпірних очей на кожен день

В першу чергу необхідно нанести на верхню повіку тіні світло-перламутрового відтінку. Потім на верхньому столітті необхідно намалювати товсту лінію м'яким чорним олівцем для очей. Для того щоб підкреслити розкосі очі макіяж для розпірних очей потрібно починати малювати лінію у внутрішнього куточка, а закінчувати трошки далі зовнішнього кута ока, злегка піднімаючи лінію до скроні. Далі лінію слід акуратно розтушувати подушечкою пальця. Потім необхідно намалювати тонку лінію на нижньому столітті.

Брови слід трошки підфарбувати коричневими матовими тінями для очей. А на вії потрібно нанести туш з підкручують ефектом – це допоможе візуально збільшити очі.

Щоб додати в повсякденний макіяж потрібно виконати макіяж, як було вище описано, але тільки підвести нижню повіку по внутрішній його боці білим або золотистим перламутровим олівцем. Також слід відтінити внутрішній куточок ока.

Вечірній макіяж для розпірних очей

Всі знають, що вечірній макіяж більш яскравий і сміливий, ніж повсякденний. Для вечірнього макіяжу розпірних очей можна застосувати техніку «котяче око» – це допоможе підкреслити їх екзотичний розріз. Для створення такого макіяжу необхідно верхню і нижню повіку підвести коричнево-золотистим олівцем. Якщо виконати такий макіяж олівцем іншого кольору, а саме чорним, то тоді такий макіяж знайде надто екстремальний вид.

Коричневий колір олівця підходить зеленим, коричневим і чорним очам. А ось для блакитних і сірих очей краще скористатися олівцем темно-сірого кольору з сріблом. Підведена лінія повинна бути тоненькою. Її потрібно починати проводити від куточка ока і закінчувати у краєчка зовнішньої брови. Внутрішній кут ока повинен мати чітку лінію, а зовнішній слід розтушувати і доповнити схожими за кольором тінями.

Після цього на верхню повіку необхідно нанести сріблясті тіні, якщо олівець сірий, або золотисті тіні, якщо олівець коричневий.

Якщо ж Ви хочете трошки відкоригувати косоокості своїх очей, то тоді необхідно опустити візуально рівень макіяж для азіаток зовнішнього куточка ока, особливо куточок нижньої повіки. Для цього слід провести підведення таким чином, щоб вона закінчилася трошки нижче природного контуру нижньої повіки і потім розтушувати. Також можна на повіку нанести тоненьку стрілку сірих, коричневих, темно-синіх тіней – все залежить від загального відтінку макіяжу.

Макіяж для азіатського типу очей

Для створення повсякденного макіяжу азіатського типу очей потрібно на верхню і нижню повіку нанести пудру. Далі підведенням або м'яким олівцем нанести тонку лінію на верхню повіку, дотримуючись природне обрис. Потім необхідно нанести на нижні і верхні вії туш. Такий макіяж буде мати природний вигляд. Якщо ж Вас при азіатській формі очей буде бентежити припухле нижню повіку, то тоді необхідно на нього нанести пудру світлого відтінку. Вона повинна бути світліше, ніж звичайна пудра.

Для отримання невеликої округлої форми очей, потрібно нанесьті ближче до перенісся темних тонів тіні, а від центру століття до скронь – світліші і прозорі. Нижню повіку не треба повністю підводити, потрібно нанести олівцем пару точок до зовнішнього куточка ока і потім розтушувати. Верхню повіку слід більш чітко підвести у внутрішньому куті ока, а до зовнішнього куточка звести нанівець.

Повністю на всю верхню повіку не рекомендується наносити тіні одного відтінку, оскільки так очей візуально зменшиться і стане вузьким.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua