Aqua Allegoria Lys Soleia - сонячний чуттєвий аромат від Будинку Guerlain (Герлен)!


Навесні 2012 року Будинок Guerlain (Герлен) представив останнє оновлення в прославленій ароматної колекції Aqua Allegoria – новинку Lys Soleia. Ніжний квітковий аромат Lys Soleia створює такі відчуття, ніби-то шкіру пестять грайливі промінчики сонця.

Аромат Aqua Allegoria Lys Soleia від Guerlain такий же сонячний і яскравий, як сама весна. Він створений для тих жінок, які обожнюють весну, легкі свіжі аромати і теплі дотики сонечка. Lys Soleia – це свіжість весняного свіжого повітря, пробудження природи, тепло перших променів сонечка і аромат ніжних весняних квітів.

Парфуми Aqua Allegoria Lys Soleia перекладається як «сонячна лілія», він одночасно чуттєвий і свіжий. Автором цієї ароматної композиції є Тьєррі Вассер (Thierry Wasser), який давно і досить плідно працює з Будинком Guerlain: 28 спільно випущених ароматів.

Промо-опис ароматної композиції Lys Soleia чудово як давньогрецька поема: «Парфумер Тьєррі відкриває аромат вихором свіжості: перші нотки Lys Soleia розчиняються разом з кислуватою шкіркою лимона і бергамота і змінюються ноткою хрустких листків пальми, стикаючись з пелюсточками лілії і іланг ілангу. Розкриваючись свіжими і зеленими акордами, аромат змінюється присмаком солодких екзотичних фруктів, які покликані відтіняти пряні кордону білих квітів».

Аромат Lys Soleia легкий, але при цьому не банальний: свіжість початкових акордів змушує мріяти про білому теплому пісочку під тінню пальм. Далі приходить тропічна солодкуватість відразу ж двох різновидів лілії (східної жовтої і королівської білої), яка посилена чуттєвими акордами улюбленого інгредієнта ароматів від Guerlain – чудового іланг-ілангу. Слідом за ними – найтонший мускусний шлейф. Даний контраст ноток покликаний Показати неповторний мить, коли свіжий ранок літа змінюється жарким днем. Aqua Allegoria Lys Soleia – це насолода і розслаблення, що з'являється на свіжій і чистій шкірі, яка підігріта пекучими сонячними променями.

У всій ароматної композиції Lys Soleia центральними є дві теплі сонячні нотки – два різних види лілії, навколо яких сконцентровані всі інші нотки. В ароматі Lys Soleia багато найвиразніше відчувають ваніль, досить концентровану і з невеликою гіркуватістю. Однак дійсно ваніль, швидше за все, залишається післясмаком, легким шлейфом спільно з ніжною туберозою і терпким мускусом.

Дизайн флакона Lys Soleia від Guerlain витриманий в стилі всіх парфумів колекції Aqua Allegoria. Флакон парфумів має чіткий скляний конус, увінчаний золотим куполом кришечки з фірмовими для Будинки Guerlain сотами.

Aqua Allegoria Lys Soleia від Guerlain представлена ​​в концентрації туалетної води, в флакончиках об'ємом 75 мл і 125 мл.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua