Вишуканий манікюр з чорним лаком

Якщо Ви бажаєте привернути увагу до рук і зробити свій образ більш сміливим, то тоді накрасьте нігтики чорним лаком. Чорні нігті мають зовсім не нудний і зовсім не похмурий вигляд! Підбираючи всілякі по фактурі лаки для нігтів, можна зробити манікюр переливаються перламутром, блискучим, сяючим блискітками або бархатисто-матовим. До того ж, лак чорного кольору є відмінною основою для малюнків і модного кракелюра.

Багато представниць прекрасної статі намагаються в манікюрі уникати чорного лаку, оскільки вважають його похмурим і траурним. Проте, стилісти стверджують, що це не так. Просто, для того щоб нігті чорного кольору не нагадували манікюр вампірів або неформальних підлітків, необхідно правильно подобірать лак, а також вміти його правильно наносити. Якщо ж Ви все-таки побоюєтеся чорного лаку, то краще віддати перевагу блискуче покриття – його переливи і сяйво зроблять манікюр більш святковим і жіночним.

Чорний лак на нігтики – це найкращий метод зробити свій образ трішки агресивним, сексуальним і фатальним. Чорні нігті останнім часом дуже часто можна побачити на зірках Голлівуда, модних показах і просто стильних жінок. Тому давайте розглянемо правила нанесення чорного лаку.

Якщо Ви не бажаєте, щоб Ваші нігтики нагадували кігті Баби Яги, і якщо Ви не збираєтеся святкувати Хеллоуїн, то обов'язково дотримуйтесь правил нанесення чорного лаку для нігтів. Для початку потрібно підстригти нігтики, оскільки чорний колір виглядає найкраще на коротких акуратних нігтях. Форма нігтів повинна бути квадратної з округленими кутами. Овальні і мигдалеподібні чорні нігті виглядають не так привабливо. Надати форму нігтям Вам допоможуть манікбрние набори від всесвітньо відомих компаній Zauber (Німеччина), Zinger (Німеччина) або Сталекс (Україна).

Також дуже важливо підібрати лак для нігтів правильної текстури. Чорний лак буває перламутровим, матовим, глянсовим, з блискітками або кракелюр. При покупці лаку пам'ятайте, що матовий лак чудово приховує всі нерівності нігтів, а глянсове або перламутрове покриття, навпаки, тільки підкреслює недосконалість.

Манікюр повинен завжди бути свіжим і ідеальним, тому що на темному тлі дуже сильно помітні подряпини, нерівності і відколи. Тому обов'язково спочатку покрийте нігті базовим покриттям, яка продовжує життя манікюру.

Чорний колір досить універсальний, оскільки добре поєднується з будь-якими відтінками. Однак чорний манікюр буде доречний не скрізь. Наприклад, Ви можете сміливо робити такий манікюр в кафе, на дискотеку, концерт, побачення або просто на прогулянку. А ось на іспиті або на роботі чорний манікюр навряд чи оцінять по достоїнству.

Для вечірнього події найкраще наносити блискучий чорний лак і поєднати його з темним макіяжем Smoky Eyes. Чорні нігтики чудово комбінуються навіть з легким, шикарним вечірнім або коктейльних сукнею, але тільки в тому випадку, якщо Ви додати не витончені, а масивні прикраси, і одягнете НЕ елегантні човники, а взуття з темною грубої шкіри.

Для того щоб чорний манікюр був ідеальний, необхідно спочатку відполірувати до максимальної гладкості нігтьову пластину. Але не перестарайтеся, інакше знайдете розшарування нігтів!

Перед нанесенням лаку потрібно покласти руку на стіл, щоб не змазати випадково покриття. Спочатку обов'язково нанесіть базу, а то чорний колір лаку може «в'їстися» в нігтики. Потім починаючи з мізинця, трошки лаку нанесіть по центру нігтьової пластини одним рухом, а потім фарбуйте її справа і зліва. Для того щоб не забруднити кутикулу, постарайтеся наносити лак на відстані приблизно 0,5-1 міліметра від неї – це додасть чорним нігтиками акуратний вигляд. На завершення нанесіть на нігтики захисне покриття.

Якщо чорний манікюр здається Вам нудними, то тоді можна додати контрастний колір. Чорний лак найкраще поєднується з рожевим і білим. Також можна на чорному тлі намалювати білий горошок, смужки, абстрактні плями, квіточки або за допомогою тонкого пензлика покрити нігтики білим мереживом. Якщо прикрасити навіть один чорний нігтик незвичайним малюнком, то манікюр стане більш оригінальним і вишуканим. Досить цікаво виглядає комбінація глянцевого і матового чорного лаку, блискітки, стрази та візерунки голочкою.

Різноманітні за текстурою високоякісні чорні лаки для нігтів виробляє прославлена ​​французька компанія Peggy Sage – лак Black baccarat, лак Charbon intense.








Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua