Mademoiselle Ricci - новий вишуканий парфумерне твір від Nina Ricci (Ніна Річчі)


Культовий французький Будинок мод Nina Ricci (Ніна Річчі) представив нове парфумерне твір – аромат для жінок Mademoiselle Ricci (Мадемуазель Річчі). Черговий витончений виливає запашність подарунок для представниць чарівної половини людства – парфум Mademoiselle Ricci – підкорює вимогливих красунь вже з серпня 2012 року.

Музою, яка надихнула дизайнерів бренду на створення ароматної композиції, стала одна з найбільш сенсаційних свого часу прем'єр від Nina Ricci – колекція одягу, яка була створена в 60-х роках ХХ століття і тепер перебуває в категорії витонченою класики. Уявіть, в 1967 році Будинок Nina Ricci вже випускав парфуми з назвою Mademoiselle Ricci, але попередник з новим ароматом не має нічого схожого, крім назви.

Автором нової ароматної композиції Mademoiselle Ricci є заслужений «ніс» нашого часу – парфумер-віртуоз Альберто Моріллас (Alberto Morillas).

Парфуми Mademoiselle Ricci створений для елегантної, але, в той же час, зухвалої жінки, яка неймовірно чуттєва і безпосередня.

Mademoiselle Ricci – це рожевий букет – квітковий, світлий і чуттєвий аромат. Новинка від Nina Ricci – це аромат романтики. Шипшина, троянда сентіфолія, олеандр і рожевий перець розкривають з кожною ноткою нові грані ароматної композиції.

Зухвалий аспект в пахощі аромату привносить шипшина. Розкіш Mademoiselle Ricci відображає троянда сентіфолія. Чуттєвість ароматної композиції розкриває олеандр. Квітковий букет аромату Mademoiselle Ricci змушують розкритися гоструваті нотки рожевого перцю.

Mademoiselle Ricci – квітковий і рожевий, неймовірно спокусливий і радісний, чуттєвий і жіночний аромат.

Флакончик парфумів Mademoiselle Ricci прикрашений символічною для Будинки Nina Ricci стрічкою, яка має нову інтерпретацію ніжно-рожевого відтінку. Дорогоцінну прикрасу – флакончик аромату Mademoiselle Ricci – захований в білу упаковку, яка прикрашена золотисто-рожевою стрічкою і рукописної етикеткою. Зовнішня упаковка парфуму нагадує конверт з посланням.

Керівник Будинки Nina Ricci – Хосе Мануель Альбезе – каже, що ароматна новинка присвячена романтику, елегантності і жіночності в сучасному її розумінні, що аромат Mademoiselle Ricci – аромат про кохання, який проголошує любов. Саме тому рекламна кампанія знімалася в місті любові – нічному Парижі. Участь в зйомках брали моделі James Rousseau (Джеймс Руссо) і Tatiana " Tati " Cotliar (Таті Котляр). Вони грали щасливих прогулюються закоханих, яких висвітлювали вогні нічного Парижа.

Рекламна кампанія Mademoiselle Ricci – це романтична комедія, радісна історія кохання. Mademoiselle Ricci – зухвалий і розкішний роман. Запаморочливу рекламну кампанію створив відомий режисер Йохан Ренк (Johan Renck).

Парфуми Mademoiselle Ricci представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл, 80 мл в концентрації Eau de Parfum. Крім того, Будинок Nina Ricci випустив супутню лінійку засобів для догляду за тілом, до якої увійшли дезодорант і ароматизований лосьйон.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua