Макіяж для круглого особи



Бути завжди прекрасної – це найдавніша мрія кожної представниці прекрасної статі. Більшість жінок роблять макіяж, як їм заманеться, не замислюючись при цьому, що вони збираються висловити своїм виразом обличчя. Але ж власне обличчя і отігривает головну комунікаційну функцію на продовженні всього життя жінки.

Кожна красуня має свою своєрідну межу. Уміння відшукати її і підкреслити за допомогою макіяжу допоможе оптимальніше розкрити сутність, а також підкреслити індивідуальність жінки. Виразний і приємне обличчя є не вродженим даром, а придбаним якістю.

Правильний макіяж – це такий макіяж, який приховує дрібні косметичні недосконалості і підкреслює гідності жінки. Однак макіяж може і допомогти Вам, і нашкодити, якщо Ви будете сліпо наслідувати свого ідеалу, не враховуючи особливості свого типу особи. Правильний макіяж безпосередньо залежить від відтінку шкіри і волосся, кольору очей, типу особи, і т.д.

За допомогою сучасної декоративної косметики можна поміняти неправильні риси якого завгодно особи. Будь-якій особі можна надати більшої виразності, зробити його милим і цікавим. Дуже рідко зустрічається ідеальне обличчя з правильними формами. Проте, навіть подовженому, трикутного або круглого обличчя можна надати привабливості і виразності при правильному нанесенні декоративної косметики.

Сьогодні ми розглянемо, як зробити привабливою жінку з круглим обличчям. основним мінусом круглого особи є те, що воно часто здається плоским, оскільки ширина і довжина особи майже симетричні. До головних прикмет круглого особи зараховують кирпатий носик, широкі вилиці, широку середню його частину, порівняно з овальним обличчям, дуже сильно розгорнуті куточки нижньої щелепи, внаслідок чого підборіддя має «м'який» вид. У цьому випадку головна мета макіяжу – це наблизити круглу форму особи до більш овальної за допомогою невеликих хитрощів.

Першим правилом макіяжу круглого особи є те, що він повинен бути зосереджений на центральній частині. для приховування круглих обрисів особи рекомендується використовувати тональний крем темнуватих відтінків. Тональний засіб слід нанести на нижні частини щік і на вагомі таким чином, як ніби-то малюючи нові обриси особи. Далі крем необхідно нанести на ту частину обличчя, яка трішки нижче скул, у напрямку до зовнішніх куточків очей. Якщо ж Ваше обличчя дуже сильно кругле, і Вам важко встановити на ньому вилиці, то тоді просто потрібно втягнути щоки. На бічну частину обличчя потрібно нанесьті пудру. Також як і тональний крем, підбирайте пудру темно-рожевого або темного відтінку.

Щоб замаскувати широкий підборіддя необхідно на нижню частину нанесіть трошки пудри. А для того щоб погляд був виразніше і привертав до себе увагу, необхідно нанесіть трошки пудри на очі під бровою і під нижнім контуром очей.

Також макіяж круглого особи багато в чому залежить від правильного нанесення рум'ян. Якщо ж рум'яна будуть накладені не правильно, то це не тільки не приховає недосконалості круглого особи, а й навпаки підкреслить їх. Рум'яна також повинні бути темними. В основному для круглого обличчя рекомендується використовувати рум'яна коричневих або тілесних відтінків. Для додання обличчю овальної форми слід нанести рум'яна трикутником від верхньої частини скул і до губ. Небезпека полягає в тому, що якщо неправильно нанести рум'яна, то особа може набути дуже театральний вигляд.

При створенні макіяжу круглого особи намагайтеся, щоб брови були в міру густим. Для додання бровам правильної форми необхідно зробити їх по краях більш тонкими, залишивши при цьому посередині значну частину волосся. Це допоможе зробити відкритим погляд і візуально зменшить щічки.

Ідеальний макіяж очей при круглому обличчі допоможуть зробити двоколірні тіні для повік, а також виділення за допомогою олівця зовнішнього кута ока і прилеглої до нього зоні. Тіні також підбирайте темних відтінків.

В макіяжі круглого особи основну увагу потрібно приділяти очам, не акцентуючи при цьому увагу на губах. При такому макіяжі губи потрібно залишати природними.

Приділяючи особливу увагу макіяжу круглого особи, можна показати всі свої достоїнства оточуючим.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua