Encounter - містичний, спокусливий і мужній аромат від Calvin Klein (Келвін Кляйн)


На початку вересня 2012 року Calvin Klein (Келвін Кляйн) презентував новий містичний і спокусливий аромат для чоловіків Encounter. Новинка адресована унікальному чоловікові, що вабить привабливість якого знаходиться на межі з деякою недомовленість, а його сексуальність зачіпає справжні тваринні інстинкти, приховані глибоко всередині.

Мужня новинка Encounter – це історія про нестримному бажанні і напрузі між сильним, непохитним чоловіком, який звик тримати все під контролем, і фатальний, невловимою і привабливою жінкою. Їх непередбачена зустріч інтригує. Нібито в жанрі класичних кінофільмів нуар, їх покрите таємницею знайомство відступає від всіх правил, стираючи межі між емоціями і розумом, між злом і добром. Містичне та темне дійство розгортається заплутаною складною грою, в результаті якої чоловік цілком занурюється в свої бажання, що залишає історії нескінченні варіанти розвитку.

Ароматна композиція Encounter створена парфумерами з Fermenich, П'єром Негрін (Pierre Negrin) і Онорін Бланом (Honorine Blanc). Новинка від Calvin Klein – чуттєвий, деревний аромат. Encounter – це спокусливе поєднання пряних спецій, чуттєвої деревини і теплою нотки коньяку. Контраст теплоти і свіжості робить нову ароматну композицію новим відображенням безумовної мужності.

Аромат розкривається нотками кардамону, мандарина і рому. У серці ароматної композиції починають пахнути нотки перцю, єгипетського жасмину, пачулі та коньяку. База зіткана з ноток удов'їх дерева, атласного кедра і сексуального мускусу.

Флакон парфумів Encounter від Calvin Klein виготовлений з високоякісного, важкого скла. Флакон Encounter має унікальний багатогранний дизайн: насичений, глибокий синій колір гладких граней, доповнення невеликим, але яскравим доповненням – збройовим металом під кришечкою флакона.

Проста, але в той же час елегантна зовнішня упаковка парфуму Encounter має на увазі, що під контрастом глянцевого і матового картону ховається щось неймовірне. Логотип Encounter, який виконаний в сріблястому кольорі, чудово підкреслює витонченість самого аромату.

Обличчям рекламної кампанії став відомий актор Олександр Скарсгард (Alexander Skarsgard), який відомий виконанням ролі вампіра Еріка в популярному серіалі " Справжня Кров " (True Blood). Його партнером по зйомках стала модель Лара Стоун (Lara Stone). зйомки кампанії йшли не один місяць, однак перші кадри показують те, що плід цієї тривалої роботи того коштував.

Рекламна кампанія парфуму Encounter продовжує тенденцію таємничості і містики – теми, що стали останнім часом популярними не тільки на екрані, а й у рекламних кампаніях багатьох будинків мод. Всі знімки зроблені в вкрай холодних відтінках, де основним став темно-синій. Все ж привабливість знімків полягає в тому, що на тлі " льодової " атмосфери видима палять пристрасть між чоловіком і жінкою.

Аромат Encounter від Calvin Klein доступний в концентрації Eau de Toilette у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл. Також в лінійку аромату Encounter увійшли засоби по догляду за тілом та обличчям.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua