Помилки макіяжу, додають нам роки



Ми майже вже взяли раннє старіння під контроль. Постійне зволоження, глибокий пілінг, правильне харчування, якісна фарба для волосся і правильний догляд за шкірою і мейк-ап можуть створити з будь-якої представницею прекрасної статі за сорок – чудеса. Але потрібно і пам'ятати і про усмішку і позитивний погляд на життя.

Однак існують невеликі нюанси, які легко можуть звести всі зусилля нанівець. Сьогодні ми розглянемо помилки в макіяжі, про які попереджають нас візажисти, щоб такі дрібниці, як невірно покладені тіні для повік, не змогли додати зайві роки.

Першою і однією з найпоширеніших помилок є надто товстий шар тонального крему. З роками тональні засоби потрібно міняти, і якщо в молодості Вам приходило на виручку якийсь засіб, то це зовсім не означає, що після 35 років воно також Вам буде допомагати. Багато професійних візажисти рекомендують перейти на тональний зволожуючий засіб або зволожуючий крем з тональним ефектом, оскільки вони чудово лягають прозорим тонким шаром.

Слідкуйте за тим, щоб шар тонального крему не був настільки товстим, щоб не просвічував шкіру. Багато хто намагається за допомогою більш щільного шару приховати зморшки, а виходить все навпаки. Непрозорий товстий шар тонального крему тільки виявляє зморшки, покриття тріскається в місцях, де є мімічні зморшки, – і це все точно виглядає зовсім не на Ваші роки.

Друга помилка – це надмірно світлий колір відтінок тонального засобу. Тональний крем, який мабуть світліше натурального тону шкіри обличчя, перебільшує зморшки. Навіть якщо в молоді роки Ви мали світлу шкіру кольору слонової кістки, то пам'ятайте, що з плином часу шкіра стає на 1-2 тони темніше, і з цим вже нічого не можна зробити. Виною тому пігментні плями, розкриті пори, капіляри – всі звичайні вікові зміни шкіри. Саме тому потрібен тональний крем темніше, ніж в молоді роки. А якщо ж все-таки шкіру потрібно висвітлити, то тоді це слід робити не за допомогою тональної основи, а за допомогою засобу з світловідбиваючими частинками, оскільки вони загальний тон шкіри роблять візуально світліше.

Третя помилка макіяжу, в результаті якої додаються роки, – це дуже товстий шар коректора (консілера) під очима. З роками шкіра навколо очей стає тоншою, покривається дрібною сіточкою зморшок і змінює колір (вона тьмяніє і темніє). Тому освітлювати шкіру навколо очей необхідно, однак робити це потрібно вкрай делікатно. Найчастіше коректори виробляють у вигляді олівця, а в такій формі дуже важко простежити за товщиною його шару. Тому після нанесення консілера необхідно взяти кисть і дуже ретельно розтушувати в області навколо очей – так зморшки НЕ будуть проявлятися.

Четвертої помилкою в макіяжі є надмірне нанесення пудри. Надмірна кількість пудри на обличчі недобре в будь-якому віці. Хоч як це дивно, але з роками багато візажисти рекомендують взагалі відмовлятися від пудри, оскільки вона надає шкірі лупиться і сухий вид. Фахівці дуже часто говорять, що потрібно бояться не блискучої шкіри, а сухої шкіри. Пудру можна використовувати лише в тому випадку, якщо вона має зволожуючий ефект, що зустрічається вкрай рідко. Також можна використовувати мінеральні легкі розсипчасті пудри (НЕ компактні) і суворо уникати області навколо очей!

П'ята помилка – неправильне нанесення рум'ян. Рум'яна, нанесені на щоки, надмірно звертають увагу на провисшую шкіру в цих місцях. Після 40 років рум'яна можна наносити тільки на саму виступаючу, верхню точку скул, і подалі від центру особи. Рум'яна найкраще наносити, рухаючись від низу до верху. Підбір кольору рум'ян – це також відповідальна справа. Якщо з'явилися хоч якісь сумніви, то краще нанести світло-рожевий відтінок. Ні в якому разі не використовуйте коричневі важкі відтінки рум'ян.

Наступною помилкою макіяжу є «поплившая» губна помада, яка недопустима після 40 років, оскільки вона відразу ж додає кілька років. Вихід в даній ситуації – це хороший якісний лайнер для губ або кремовий олівець. Після того як губи будуть виділені, не забудьте трошки заштрихувати їх тим же олівцем – так краще буде триматися помада і на її фоні не буде виділятися колір лайнера.

Ще одна помилка макіяжу, яка додає роки, – це занадто яскраві відтінки помади. З віком колір помад повинен бути більш реальним. Відмовтеся від яскравих, металізованих і темних відтінків помади. З роками пропадає обсяг губ, і тому його потрібно повернути за допомогою макіяжу. Світлі відтінки помади виглядають об'ємніше, тому вибирайте щось світлішими, ніж зазвичай. Також пам'ятайте, що існують блиски для губ з додатковим ефектом об'єму.

Восьма помилка макіяжу – надлишок туші на нижніх віях. Деякі візажисти рекомендують жінкам за 40 взагалі не чіпати тушшю нижні вії, оскільки це тільки лише підсилює темні кола під очима. Але разом з тим туш – це обов'язковий продукт макіяжу, тому що мляві і вицвілі вії видадуть вік. Уникайте надто важких жирних формул, оскільки вії, які стали сухими з роками, просто не зможуть витримати такого навантаження, і туш буде обсипатися. В результаті все відіб'ється на шкірі навколо очей.

підкручування вій за допомогою щипців або підкручує туші – це хороший прийом, який допоможе збільшити розмір очей, адже великі очі, звичайно ж, – ознака молодості.

Наступна помилка макіяжу – це товста підводка нижньої повіки. У цьому випадку такі ж рекомендації, як і з тушшю. Найкраще взагалі відмовитися від підводки нижніх вій. Постарайтеся сконцентруватися на верхньому столітті, де лінія повинна бути не однорідний, а товщають до зовнішнього кута ока, оскільки з віком лінія очей також провисає, і за допомогою підводки її необхідно трошки підняти.

Десята, не менше поширена помилка макіяжу, – це блискучі тіні на зовнішніх куточках очей. Трошки сяючий і мерехтливий макіяж очей – це непогано для жінок у віці, так як блискітки можуть трошки відволікти увагу від зморшок і надати молоде завзяття та світіння погляду. Однак в даному випадку є велика небезпека – привернення уваги до зморшок, якщо блиск буде знаходитися поряд з ними. Саме тому використовуйте блискучі або перламутрові підводки або тіні, але тільки лише на внутрішніх кутах очей і трошки на центр століття.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua