Nina Fantasy - фантастична новинка 2012 року від Nina Ricci (Ніна Річі)


Лінія «яблучних» ароматів Nina Ricci (Ніна Річі) в 2012 році поповнилася новим лімітованим квітково-фруктовим парфумом Nina Fantasy. Новинка є черговою варіацією популярного аромату для жінок Nina, який був випущений в 2006 році.

Nina Fantasy – по-весняному легка, мрійлива і по-дитячому грайлива ароматна композиція, яка створена французьким брендом Nina Ricci для юних життєрадісних дівчат.

створив цю по-справжньому квітково-фруктову фантазію провідні парфумери Jacques Cavallier (Жак Кавалье) і Olivier Cresp (Олів'є Креспо). Натхненням для них став чарівний дух весни. Творці парфуму Nina Fantasy називають його ароматом мрії: легким, грайливим і изумляющим уяву.

Аромат Nina Fantasy відкривається соковитими акордами бергамота, груші та мандарина. Серце парфумерної композиції пахне ніжними хвилюючими відтінками вишневого кольору, геліотропа і пелюсток троянди. База розкривається солодкої гармонією ноток абсолю бурбонської ванілі, мате і коричневого цукру.

Nina Fantasy – це свіжий і чарівний аромат, який можна порівняти з чистотою і молодістю. Нова ароматна композиція прекрасно розкривається протягом дня, плекаючи все новими враженнями. У створенні аромату Nina Fantasy дизайнери були спрямовані на більш молоду аудиторію, але насправді парфум сподобається всім любителькам квітково-фруктових ароматів. Для своєї новинки Nina Fantasy компанія Nina Ricci запустила навіть спеціальний сайт, де можна ближче познайомитися з цим парфумом.

Ароматна новинка поміщена в традиційний флакончик, який нагадує яблуко. Однак цього разу флакончик Nina Fantasy представлений в молочно-білому кольорі і увінчалася золотою кришечкою. Флакончик Nina Fantasy прикрашений вигадливими яскравими малюнками: стиглими яблуками, оленям Бембі, метеликами і квіточками. Цікава ідея малюнка навіяна роботами прославлених художників Andy Warhol (Енді Уорхола) для вантажного аромату Fleur de Fleurs і Garouste & Bonetti для парфуму Deci Dela від Будинку Nina Ricci. Все це розкриває нам казкову історію, що сталася з героїнею ароматної композиції – Ніною.

Обличчям аромату Nina Fantasy стала молода 21-річна британська співачка Florrie Arnold (Флоррі Арнольд). Шанувальниці «яблучної» лінії від Nina Ricci вже знають цю біляву красуню, оскільки вона знялася в 2010 році в принадно чарівної рекламної кампанії для парфуму Nina L ’ Elixir.

В промо-ролику аромату Nina Fantasy чарівне дійство розгортається в світлій і просторій паризькій квартирі під надзвичайно сонячний музичний акомпанемент: пісню She Always Gets What She Wants, яку виконує сама Флоррі Арнольд. До створення новинки Будинок мод Nina Ricci підійшов з фантазією. Помо-ролик аромату Nina Fantasy походить на захоплюючу кінокартину, в якій можна спостерігати за казковими метаморфозами головної героїні. Режисером фантастичного рекламного ролика став Tim Braun (Тім Браун).

Концентрований аромат Nina Fantasy від Nina Ricci з'явився в продажу у флаконах тільки одного обсягу – 50 мл, в концентрації Eau de Toilette.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua