Етапи косметичного догляду за нігтями



З настанням холодів ми приділяємо багато уваги догляду за шкірою рук і обличчя, але найчастіше забуваємо про здоров'я нагідок. Взимку нігті піддаються вітрі і морозів, а дефіцит вітамінів перешкоджає підтримці естетичного зовнішнього вигляду. Повернути нігтям красу і силу допоможуть косметичні засоби і правильно підібрані продукти харчування.

Першим етапом косметичного догляду за нігтями є очищення. Багато представниць прекрасної статі вважають, що простого миття рук у гарячій воді з милом досить для того, щоб очистити нігті і шкіру навколо нігтьового ложа. Але в дійсності це зовсім не так. Шкіра навколо нігтів суші і грубіше, тому потрібно докласти зусилля для того, щоб видалити шар відмерлих клітин.

З цією метою два-три рази на тиждень слід обов'язково глибоко ретельно очищати нігті і шкіру навколо них за допомогою м'якої щіточки і миючого засобу ( гелю для душу або м'якого мила). Після такої процедури найкраще нанести поживне масло, яке потрібно втирати в нігті.

Другий етап косметичного догляду за нігтями – це харчування. Якщо процедуру з живильним маслом досить робити два-три рази на тиждень, то живильний крем потрібно використовувати щодня, оскільки він живить і зміцнює нігтьову пластину.

Забезпечивши нігтиками базовий косметичний догляд, потрібно ще пам'ятати і про більш інтенсивних процедурах, таких як ванночки для зміцнення нігтів і масаж кистей рук.

Розглянемо третій етап догляду за нігтями: масаж кистей рук. Він потрібен для нормалізації кровообігу на кінчиках пальців. Просто справа в тому, що руки жінки день у день виконують надзвичайно напружену тонку роботу. Наприклад, шиття, в'язання, різання продуктів харчування під час приготування їжі, робота за комп'ютером. Всі ці рухи є монотонними і призводять до застою крові в пальцях. Не отримуючи достатню кількість вітамінів і кисню, нігтьові пластини втрачають гарний зовнішній вигляд, вони стають млявими і ламкими. Якраз масаж і допомагає врятуватися від цього.

При виконанні напруженої монотонної роботи масаж рук рекомендується проводити щодня, в інших умовах буде досить проводити масаж один раз в тиждень.

Четвертий етап косметичного догляду за нігтями – це зміцнюють ванночки, які допомагають підтримати нігтьові пластини в здоровому стані.

Для виконання ванночок рекомендуємо використовувати засіб для SPA ванночок для рук і нігтів OS5 Ongles Spa ' від Dessange (Франція) , до складу якого входять вітамін B5 і квітковий мед дерева апельсина, які пом'якшують кутикули, зміцнюють нігті і роблять руки м'якими і ніжними. Також можна використовувати гель для ванночок " Зелений Чай " Manicure / Pedicure Green Tea Soak від OPI (США), який заснований на рослинних екстрактах і есенції зеленого чаю, що допомагають пом'якшити шкіру рук і сприяють її регенерації. Ще рекомендується робити зміцнюють ванночки з додаванням морської солі.

П'ятим етапом косметичного догляду за нігтями є виконання манікюру. При систематичному застосуванні поживних масел, кремів і зміцнюють ванночок нігті стають сильними, швидко ростуть і не розшаровуються. Може здатися, що багато проблем з ними позаду, але декоративні процедури з нігтьовими пластинами також вимагають значної уваги.

Так, перед тим як нанести лак потрібно надати нігтиками бажану форму і довжину. Для цього використовуйте високоякісні ножиці і пилочки від перевірених торгових марок.

Доглядаючи за нігтями також потрібно видалити кутикулу. Для цього найкраще використовувати спеціальне масло для видалення кутикули.

Якщо Ви не любите використовувати кольорові лаки для нігтів, то все одно потрібно в регулярному догляді наносити вітамінізовану основу. Основи під лаки часто насичені вітамінами Е і групи В, які так потрібні для здоров'я і зростання нігтів. Також основа під лак забезпечить рівномірне нанесення самого лаку для нігтів.

Підібрати відповідний лак для нігтів також важко, як і крем для особи. Консистенція лаку повинна бути не занадто рідкою. Мабуть рідкі лаки для нігтів, швидше за все, в своєму складі містять велику кількість ароматичних розчинників, які дуже швидко випаровуються з поверхні нігтьової пластини, захоплюючи вологу і висушуючи нігті.

Дуже часто жінки не надають значення складу лаків, думаючи, що всі вони абсолютно однакові. Але в дійсності це зовсім не так. Лаки для нігтів, які відповідають всемсовременним вимогам, в своєму складі не містять багато ароматичних розчинників, толуолу і формальдегіду. Перераховані компоненти в великих концентраціях не тільки висушують нігті, а й впливають на нервову систему людини, а також можуть породити головні болі.

Високоякісні лаки для нігтів випускають такі торгові марки: BeYu (Німеччина), Deborah (Італія), Dessange (Франція), Masters Colors (Франція), Nee Make Up (Італія), Nouba (Італія), OPI (США), Peggy Sage (Франція).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua