Брови: форма, укладання і макіяж



Брови в перебігу багатьох століть пережили не один етап модною еволюції. Ще в Давньому Єгипті, подібний до прикладу прославленої Нефертіті, брови спочатку голили і потім малювали їх трохи вище лінії росту для додання виразності погляду. У Стародавній Греції модними були зрощені брови. В епоху Ренесансу велику популярність мали здивовано підняті брови-ниточки. А з розквітом інквізиції в Середні століття жінки голили нещадно брови і волосся над чолом, проте вже не через моду, а для того щоб їх не звинувачували в чаклунстві за красу і жіночність. У XVIII столітті в моду ввійшли накладні брови, а в XIX столітті величезною популярністю користувався татуаж.

Природні брови стали модними в 2011 році. Така ж тенденція перейшла в 2012 рік. На показах Valentino, Narciso Rodriguez, Burberry в макіяжі улюбленими стали густі брови. Також в цьому році на п'єдестал пошани вийшли прояснені брови, майже стерті з лиця. Їх можна було побачити в макіяжі на показах Dolce & Gabbana, Gucci, Versace, і Givenchy.
Незалежно від того, чи бажаєте Ви мати природні, прояснені або брови правильної форми, вони всі вимагають належного догляду, укладання та корекції.

В першу чергу потрібно підібрати підходящу форму брів. В цьому випадку найважливіше – це дотримуватися певних правил для того, щоб Ваші брови вийшли ідеальними.

Якщо у Вас кругле обличчя, то візуально подовжити його допоможуть загострені брови з коротеньким кінчиком. Постарайтеся не захоплюватися, створюючи надзвичайно круглу форму, оскільки це додасть Вашому обличчю виразу безперервного подиву.

Якщо у Вас обличчя трикутної форми, то тоді рекомендується зробити брови закругленими середньої довжини. Однак цей момент не тримайте їх форму до прямої лінії, оскільки так у Вас вийде суворий погляд.

Власницям витягнутого овального обличчя рекомендується моделювати брови по прямій лінії з трохи заокругленим кінчиком – це зробить більш жіночними риси обличчя.

Якщо ж Ви маєте квадратне обличчя, то тоді Вам підійдуть «бровки будиночком» – це брови, у яких кут вигину розташований ближче до середині очі. Власницям квадратного особи протипоказані тоненькі брови, оскільки вони візуально обтяжать овал обличчя.

Надавши бровам правильну форму, можна приступати до їх макіяжу і укладанні. Якщо Ви маєте неслухняні брови, то тоді їх необхідно укладати. Для цього краще скористайтеся спеціальними гелями для брів, оскільки вони чудово фіксують форму брів. Рекомендуємо використовувати професійний гель для брів і вій Gel Professional Eyelashes and Eyebrows від Nee Make Up, гель для брів Eyebrow Gel від BeYu, Brow Tech To Go від Smashbox, Фіксатор для брів - Transparent від Peggy Sage.

Якщо Ви володієте рідкісними нечіткими бровами, то для того щоб додати їм кольору і усунути прогалини, потрібно використовувати олівець для брів. Брова слід підфарбовувати штришками, акуратно прорисовуючи відсутні волоски. А щоб брови виглядали природно, потрібно злегка розтушувати лінії. Підбирайте олівець для брів середньої жорсткості, щоб він не покалічив шкіру і не розтікався.

Щоб брови мали природний і об'ємний вигляд, рекомендуємо використовувати тіні для брів. Вибирайте ті палетки, у яких в набір входять два-три кольори. Змішайте їх між собою – це допоможе отримати більш натуральний пігмент, який гармонує з кольором волосся. Візьміть спеціальну тонку скошену пензлик для брів і розтушуйте з її допомогою тіні по лінії росту брів. Такі набори можуть також содердать віск, який надає бровам форму. Рекомендуємо використовувати подвійні тіні для брів Brow Tech або тріо-підводку для брів Brow Tech Trio від Smashbox (США).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua