Lacoste Eau De L.12.12 Rouge - енергійний, мужній аромат від Lacoste (Лакост)


Пройшов рік з моменту запуску торговою маркою Lacoste (Лакост) першої колекції ароматів для чоловіків Eau De Lacoste L.12.12. До річниці навесні 2012 року Lacoste в якості подарунка для своїх шанувальників презентував новинку – аромат Lacoste Eau De L.12.12 Rouge. Парфуми став доповненням до раніше створеної колекції, для якої натхненням послужила унікальна теніска Lacoste L.12.12, знайома модникам також як і маленьке чорне плаття Шанель або логотип сумочок Луї Вуїтона.

Творці парфуму постаралися перенести свободу і енергійність теніски Lacoste L.12.12 в аромат. Вони створили мужній, динамічний, пряний і свіжий аромат Eau De Lacoste L.12.12 Rouge. Rouge означає червоний. Новинка 2012 ідеально доповнює існуючу колекцію Eau De Lacoste L.12.12: Bleu (синій), Blanc (білий) і Vert (зелений).

Аромат Eau De Lacoste L.12.12 Rouge призначений для тих чоловіків, які бажають додати в своє життя енергійність і динамізм, зробити більш яскравими свої будні, підкреслити особисту чуттєвість і передати всьому світу своє захоплення ним.

Ароматна композиція Eau De Lacoste L.12.12 Rouge заснована на суміші таких спецій, як імбир, чорний перець і кардамон. Аромат підносить яскравість і свіжість червоного холодного чаю, мандаринового пряного лікеру і насиченого манго. Серце аромату пахне контрастними пряними акордами мадагаскарського чорного перцю, гватемальської кардамону і індійського імбиру. Шлейф парфумерної композиції огортає деревними відтінками дерева акації, рясту та золотого Лаоської бензоина. В результаті вийшов пряний, мужній аромат з надзвичайно енергетичним серцем, що зробило його відмінним доповненням до ароматної колекції Eau De Lacoste L.12.12.

Чому ж був обраний червоний колір? Крім того, що теніска червоного кольору – це класика L.12.12, червоний – це неймовірно насичений в емоційному плані колір. червоний є шалено привабливим кольором, який приваблює своєю яскравістю, він є символом хоробрості та впевненості в собі того, хто ризикнув одягнути червоне. Також червоний є символ життя. Наіенергічнейшій відтінок в колірній палітрі, як і аромат Lacoste Eau De L.12.12 Rouge символізує оптимізм, життя і невгамовну енергію.

Флакончик ароматної новинки Eau De Lacoste L.12.12 Rouge, як і флакони початкового тріо Blanc, Bleu, Vert, зроблений зі скла. Флакон Новинка 2012 відображає стиль і простоту тенісок Lacoste L.12.12. пляшечка збоку доповнена стьобаної текстурной панеллю.

В зоні серця флакончика прироблений матерчатий крокодильчик, який є символом бренду і даниною вещему генію Рене Лакоста. Флакончик Lacoste Eau De L.12.12 Rouge забарвлений в червоний колір, що відображає його ім'я і ту енергію, яку передає аромат.

Флакончик чудового аромату поміщений в дуже елегантну картонну коробку червоного кольору. Текстура коробки схожа на тканину, з якої виробляються теніски Lacoste.

Парфумерна новинка Lacoste Eau De L.12.12 Rouge вийшла на ринок в пляшечках обсягом 100 мл і 30 мл в концентрації Eau de Toilette.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua