Макіяж мигдалеподібних очей



Очі мигдалеподібної форми – одні з найбажаніших серед представниць прекрасної статі. Як правило, Ттакая форма очей звужена, подовжена і піднята трошки до зовнішніх куточків. Якщо знати правила макіяжу мигдалеподібних очей, то можна підкреслити їх індивідуальність і красу.

Очі в формі мигдалю надають погляду котячий і, за словами сильної статі, сексуальний характер, при цьому надаючи йому жінки спокусливим і незвичайним. якщо природа обдарувала Вас очима мигдалеподібної форми, то тоді у Вас ніколи не з'явиться проблема зі створенням ідеального макіяжу, оскільки цю форму очей не потрібно коригувати за допомогою декоративної косметики. Слід лише підкреслити їх природну красу. Найважливіше в макіяжі мигдалеподібних очей – зробити для так, щоб Ваш погляд здавався спокійним, врівноваженим і виробляв позитивне враження на оточуючих.

Ми не рекомендуємо зупинятися на одному варіації макіяжу. Але нафарбувати очі мигдалеподібної форми виходячи із загальних правил, все-таки потрібно. При створенні макіяжу мигдалеподібних очей не слід використовувати велику кількість косметики, в іншому випадку очі будуть виглядати втомленими. Мигдалеподібні очі потрібно фарбувати тінями в колір. Підбирати відтінок тіней слід в поєднання з кольором очей або ж такі тіні, які контрастують з очима. Туш для вій наносити найкраще в один шар.

Мигдалеподібні очі чудово виглядають в макіяжі в стилі Sophia Loren (Софі Лорен). Для створення такого макіяжу на очі рекомендується наносити чорні або сірі, ніжно-сливові або коричневі відтінки тіней. Фарбувати очі потрібно за допомогою техніки димчастого макіяжу – це допоможе наповнити таємничістю і глибиною погляд. Для цього за допомогою аплікатора або пензлика слід нанести світло-сливові тіні на всю верхню повіку і провести риску під віями нижньої повіки рухаючись від зовнішнього до внутрішнього куточків очі. Зовнішні куточки очі необхідно виділити коричневими тінями, довівши контур на нижньому столітті приблизно до зіниці.

Верхня повіка необхідно злегка відтінити тінями темно-сірого відтінку за допомогою двох штрихів на зовнішньому куточку ока і на внутрішньому. Також цими тінями потрібно провести контур під нижніми віями. Далі необхідно розтушувати все тіні таким чином, щоб між ними пропали різкі переходи. Мигдалеподібні очі з ефектом димки готові.

Крім вищенаведеного макіяжу, мигдалеподібні очі можна чудово підкреслити за допомогою чорної підводки або контурного олівця, намалювавши стрілочки по краю верхніх вій і до середини століття. Щоб намалювати такі стрілочки, необхідно застосувати професійну техніку: спочатку треба знайти точку, де підводка повинна закінчуватися витонченим хвостиком, потім від неї провести лінію до внутрішнього кута ока. область війок підведіть у напрямку від внутрішнього кута ока до зовнішнього. Дані лінії потрібно акуратно звести в одну – це сформує ідеальний контур очей. Слідкуйте, щоб лінія підводки не дивилася вниз, а то Ви будете мати сумний вигляд. Також не слід фарбувати повністю очі підведенням, оскільки це їх зменшить візуально і додасть зайвий вік особі.

Підводка з незвичайною текстурою (з ефектом металік, блискітками, мокрим ефектом) буде в два рази виграшніше виглядати: контур століття залишиться темним, а прекрасний блиск додасть обрису яскравість і жвавість. А щоб не мати вульгарний вид, не наносите одночасно темні тіні і стрілки. Класика макіяжу – це чіткий контур і чисте повіку. Тепер можете сміливо наносити туш – це підкреслить пишність очей і завершить їх макіяж. Мейк-ап зі стрілочками – образ кіногероїні. Саме тому не можна використовувати блиск – тільки губну помаду.

І останнє, чимале значення в макіяжі очей мигдалеподібної форми грають брови. Вони за своєю формою повинні бути витончено вигнутими і темного кольору. Красиво підкреслити брови допоможе олівець для брів або тіні холодного коричневого або сірого кольорів. Якщо ж у Вас об'ємні брови, то тоді їх слід зменшити по довжині, так Ви зможете підкреслити очі мигдалеподібної форми.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua