Манікюр на Новий рік 2013


До настання довгоочікуваного свята залишилося зовсім мало часу. Якщо наряд Ви вже підібрали, то прийшов час подумати про манікюр на Новий рік 2013. Звичайно ж, добре, якщо манікюр буде не тільки поєднуватися з одягом, а й підкреслить Вашу повагу чорної водяній змії – символу наступаючого року. Ми із задоволенням поділимося з Вами своїми ідеями Святковий манікюру.

Манікюр на Новий рік 2013 зобов'язаний гармонійно доповнювати образ чарівної змійки. Він може бути схожий на барвисту новорічну мішуру або бризки шампанського, кришталеве сяйво келихів або неперевершену красу урочистого феєрверку. Також на Ваших нігтики може бути намальована чарівна змійка, прикрашена ялинка або веселий сніговик.

Кольорилаків для нігтів для новорічного манікюру 2013

Так як берегинею 2013 року є змія – блискуча і чорна, то лаків для нігтів знадобиться не так вже й багато.

Вам знадобляться насичений чорний лак або будь-який його відтінок. До чорного кольору близький темно-синій. А оскільки новорічна змія є водяний, то такий лак для нігтів дуже актуальне для створення святкового манікюру. Дизайн нігтів завершать будь сріблясті і золоті лаки – вони зроблять Ваш манікюр бездоганним і багатим.

Взагалі-то, символічними квітами 2013 року є всі «зміїні» відтінки. Просто потрібно згадати забарвлення змій, і використовувати ці кольори в манікюрі, доповнюючи його стразами, блискітками і паєтками.

Якщо ж Ви хочете яскравості, то згадайте про особливі змій. Можете використовувати для манікюру жовті, коричневі, білі, помаранчеві і пісочний лаки для нігтів.

Яскраво і оригінально буде виглядати манікюр, що імітує забарвлення аризонських, східних і коралових змій (чергування чорних, червоних і жовтих або білих смужок).

Якщо ж Ви не бажаєте використовувати в своєму святковому манікюрі зміїну тему, то тоді можете намалювати на нігтях сніжинки, білі точки, які символізують снігопад. Для такого манікюру Вам знадобляться білі перламутрові і емалеві лаки, ніжно-блакитні відтінки лаків, а також сріблясті блискітки.

Ідеї манікюру на Новий рік 2013

Якщо Ви бажаєте зробити самостійно новорічний манікюр, то використовуйте наші рекомендації.

Про Ваш настрій в новорічну ніч оточуючим красномовно розкажуть різноманітні сніговики, сніжинки, ялинкові прикраси або новорічні ялинки на нігтях.

Вашим талісманом стануть зображення біжать змій. Звичайно ж, такий дизайн нагідок задобрить водяну чорну змію, і вона весь рік буде прихильною до Вас.

Прекрасно виглядатимуть сріблясті або золотисті кулі і зірки. Також можна прикрасити нігтики елементами феєрверку.

Найпопулярнішою темою новорічного манікюру 2013 є зміїні принти. Ви можете самостійно зробити ексклюзивним дизайн нігтів. Просто згадайте забарвлення пітонів, використовуйте трошки власної фантазії – і тоді Ви уб'єте наповал близьких і друзів своїми зміїними нігтиками. Таким манікюром можна оформити як весь ніготь, так і тільки його краєчок – у вигляді французького манікюру.

Зробити імітацію шкіри змії можна за допомогою звичайної сітки. Головне, щоб сітка мала таке плетіння ниток, яке нагадує зміїну шкіру. Намалюйте нігтики будь-яким лаком. Зачекайте поки цей шар висохне. Далі нанесіть на нігті якийсь контрастний лак і швиденько прикладіть сіточку до ще не подсохнувшему лаку. Так у Вас вийде справжня шкіра змії. Коли лак висохне, покрийте нігтики закрепителем.

Ще одним простим способом, який допоможе створити ефект шкіри змії, є застосування лаку-кракелюра. Придбайте чорний лак-кракелюр, а для основи використовуйте яскраво-жовтий лак. Так у Вас вийде справжня змія.

Прикраси для манікюру на Новий рік 2013

Для прикраси новорічного манікюру Ви можете підібрати підвіски для пірсингу нігтів у вигляді Дідів Морозів, сніжинок, ялинок чи сніговиків. Також можете придбати змію – берегиню 2013 року. Змійку можна знайти у всіляких варіантах – від мультяшних жартівливих змійок до страшних і грізних змій. Існують і по-справжньому прекрасні змійки.

Надзвичайно актуальні стрази для дизайну нігтів. Можна підібрати елементи різноманітних розмірів і форм. Стразами можете викласти сніжинки і доріжки. Також їх можна використовувати для оформлення очей, попередньо намальованою на нігтики змії.

Блискітки у вигляді кружечків середнього розміру можна використовувати для оформлення імітації зміїної шкіри на нігтях. Хоч це і копітка робота, але вона все ж того варте. Так Ваш манікюр на Новий рік 2013 буде виглядати вишукано і багато.

Якщо у Вас не виходить малювати на нігтях, то паличкою-виручалочкою для Вас можуть стати наклейки. Підберіть наклейки на новорічну тематику. Працювати з ними досить просто: наклейте елемент на ніготь і закріпіть його зверху прозорим лаком.

Завжди нарядно виглядає на нігтях глиттер – дрібні блискітки у вигляді лаку або розсипчасті.
Ще одним варіантом нігтьового дизайну є об'ємний манікюр. Об'ємними можуть бути змійки, ялинки, сніжинки та інші прикраси. Також зверніть увагу на ланцюжки-гірлянди для нагідок.




















Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua