Французький манікюр з точками


Французький манікюр – це одна з класичних методик нанесення лаку на нігтики, тобто це ядро ​​нігтьового дизайну, навколо якого крутяться всілякі версії французького манікюру з художніми доповненнями. Так само зародилася ідея французького манікюру з крапочками. Сьогодні ми і ознайомимо Вас з новим плином французького манікюру з точками.

Чому ж французький манікюр з точками знайшов величезну популярність? А все дуже просто. У класичному варіанті французький манікюр підкорив серця модниць своєю ніжністю, витонченістю і гармонійним поєднанням з будь-якої складової гардероба. А настільки модний в 2011-2012 роках «горох» просто не зміг обійти стороною нігтики. Саме тому нині горох є одним з найпопулярніших прикрас у вигляді крапочок і кружечків при створенні манікюру. Дана модна тенденція торкнулася і французького манікюру.

Класичний французький манікюр в своєму запасі мав прозорі, тілесні, пастельні, білі і блідо-рожеві відтінки лаків для нігтів. Нині ці усталені норми зруйнувалися вторглися в моду колірним різноманіттям. Власне тому французький манікюр з точками знайшов насичені яскраві відтінки і тони.

Варіанти французького манікюру з точками:

1. Французький манікюр з точками можна виконати в класичній колірній палітрі. Основу нігтя потрібно нафарбувати Прозорим, пастельним лаком. Контур нігтя слід зробити білим, а також нанести білим лаком ряд точок паралельно нижньої межі контуру.

2. Французький манікюр можна зробити в поєднанні класичних і яскравих контрастних тонів. Наприклад, основу нігтьової пластини покрийте пастельним або прозорим лаком, а контур нігтики і точки зробіть лаками яскравих контрастних відтінків, починаючи від жовтого лаку і закінчуючи чорним. Можна також використовувати лак кольору металік або золото.

3. Сьогодні також актуальний французький манікюр з точками, який заснований тільки на яскравих контрастних кольорах без наявності класичних відтінків. Наприклад, контур нігтьової пластини і точки малюються за допомогою чорного лаку, а основа нігтики покривається червоним лаком.

4. Французький манікюр з точками також можна урізноманітнити, якщо розташувати точки в різних частинах нігтя. Точки можна малювати на кордоні контуру, по всьому контуру, паралельно кордоні контуру, а також по всій поверхні основи нігтя, при цьому контур потрібно залишити без точок.

Для того щоб зробити самостійно французький манікюр з точками потрібно дотримуватися певних правил.

Спочатку необхідно нігті і кутикулу привести в порядок. В цьому Вам допоможуть чудові манікюрні набори від Zauber (Німеччина), Zinger (Німеччина) і Сталекс (Україна). Грубу кутикулу слід видалити, а тонку необхідно відсунути з нігтьової пластини. Далі потрібно вільному краю нігтя надати за допомогою пилочки необхідну форму (квадратну або овальну).

Після того як нігті будуть готові до створення манікюру, потрібно нанести на них захисну основу під лак. Далі нігтьову пластину слід покрити лаком в два шари. Тон лаку можна використовувати на Ваш вибір від безбарвного до чорного. Обов'язково дайте лаку гарненько висохнути.

Потім настає черга контуру нігтики в стилі «французького манікюру». Спочатку наклейте на ніготь стікер для французького манікюру для того, щоб кордон контуру була рівною і чіткою. Згодом Ви будете з легкістю без стікерів малювати бездоганну кордон контуру. Намалюйте контур лаком контрастного відтінку по відношенню до лаку, який покриває всю поверхню нігтьової пластини.

Тепер прийшов час нанести точки. Точки найкраще наносити за допомогою ДОТС – це манікюрні інструменти, які мають на кінцях кульки різного діаметру. Тут Ви можете наносити крапочки на будь-яку частину нігтьової пластини (хаотично або згрупувавши в правильні візерунки або ряди). Найважливіше – це, щоб крапочки контрастували з тієї поверхнею, на яку їх наносять.

Як тільки точки підсохнуть, необхідно покрити зверху нігті лаком-фінішем для того, щоб вирівняти поверхні манікюру.




Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua