Манікюр з блискітками



Блискітки вже досить давно використовуються в манікюрі. Блискітки – це незмінний атрибут оригінального, незвичайного, «ошатного» манікюру. Манікюр з блискітками завжди виглядають надзвичайно святково, модно і яскраво, а якщо на них потрапляє сонячне проміння, то вони переливаються, як ніби дорогоцінні камені.

Манікюр з блискітками здатний надати однотонному поряд свіжість. Крім того, блискітками можна підбирати під колір блискучою сумочки або туфель.

Існує кілька типів блискіток для нігтів: кольоровий пісок, фігурні блискітки на клейкою основі, різнобарвна пил. Дані типи блискіток розпізнаються не тільки за своїми розмірами, а й за способом нанесення, тобто їх можна наносити за допомогою спеціального розпилювача, який входити до складу лаку, або клеїти індивідуально.

Останнім часом дизайн нігтів з блискітками став досить ультрамодним і популярним. На сьогоднішній день в нігтьовому дизайні блискітки використовують для нанесення окремих елементів візерунка, а також для того, щоб покрити невеликі ділянки, тим самим надаючи візерунку великий обсяг і виразність.

Блискітки для нігтів використовують для різного виду манікюру: вечірнього, повсякденного і весільного. Цього року особливу популярність здобув французький манікюр, в якому блискітками покривається кінчик нігтики.
Манікюр з блискітками можна спокойносделать самостійно. Це досить цікаве заняття. Для того щоб виконати манікюр з блискітками Вам знадобляться інструменти, які допомагають створити чудовий манікюр.

У першу чергу Вам знадобляться лаки для нігтів кількох кольорів, які потрібно буде використовувати в якості основи. Купуйте тільки якісні лаки для нігтів від всесвітньо відомих торгових марок.

Також для виконання манікюру з блискітками потрібні різноманітні пензлики. Наприклад, плоска пензлик призначена для грунтовки нігтьової пластини. Таку пензлик рекомендується вибирати трошки вже самого нігтики. Також Вам знадобляться пензлика різної товщини, з їх допомогою можна легко намалювати всілякі лінії і візерунки.

І звичайно ж для створення манікюру з блискітками знадобиться фіксуючий лак. З його допомогою Ви закріпіть малюнки та візерунки на нігтях.

Прислухайтеся до наших рекомендацій, які допоможуть Вам зробити модний і красивий манікюр з блискітками. Спочатку нанесіть на нігті базове покриття. Як тільки Ви переконаєтеся, що воно повністю висохло, можете приступати до нанесення блискіток. Якщо ж покриття не висохне до кінця, то може вийти нерівною поверхня нігтя.

При нанесенні блискіток пензлик і руки повинні бути повністю сухими, в іншому випадку все Ваше тіло покриється блискітками. Пензлик спочатку опустите в фіксуючий лак, а потім в блискітки. Набирайте то кількість блискіток, яке знадобиться для нанесення малюнка на нігтик. Тепер можете створювати бажаний малюнок.

Якщо Ви захочете поміняти колір блискіток, то тоді протріть пензлик ацетоном. Також можна, наприклад, вибрати на нігті невелика ділянка, розкрити його фіксуючим лаком і за допомогою палички для манікюру в це місце насипати трошки блискіток. Як тільки лак повністю висохне, необхідно здути зайві блискітки і нанести зверху шар фіксуючого лаку. Тепер Ваш креативний манікюр готовий!

Нехай наші рекомендації підштовхнуть Вас на нові дизайнерські рішення.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua