Червоні нігті - гарантія чоловічої уваги



Багато стилісти кажуть, що кращим рішенням для залучення до себе чоловічої уваги є червоні нігті. Адже червоний колір – це ознака жінок, які впевнені в собі, особливо сексуальні і привабливі.

Нігтики, онакрашенние лаком для нігтів червоного кольору, завжди привертають до себе особливу увагу. В основному, в жінці особливо приваблюють її взуття, сумочка і, звичайно ж, доглянуті гарні нігті. Саме руки при спілкуванні першими кидаються в очі.

Тим не Проте, потрібно пам'ятати, що червоний колір – надзвичайно примхливий, він буде виглядати вишукано тільки в тому випадку, якщо нігті будуть в ідеальному стані, точно так же, як і руки. Червоний лак для нігтів чудово виглядає на нігтях абсолютно будь-якої форми.

Лак червоного кольору чудово поєднується із зеленим, чорним, золотим, білим і рожевим квітами. До того ж на червоному кольорі бездоганно виглядають стрази. Використовуючи все це можна експериментувати, продумуючи свій манікюр.

Яскраві насичені кольори постійно актуальні. Їх можна використовувати як в аксесуарах, взутті та одязі, так і в створенні манікюру. Червоні нігтики вже протягом досить тривалого часу є безсумнівним модним хітом.

Лак червоного кольору чудово виглядає на коротких нігтики, які зовсім трошки визирають з-за подушечок пальців.

Більшість психологів стверджують, що нігті, які пофарбовані в червоний колір, надають на жінку позитивне вплив. В результаті проведених досліджень вчені довели психологічний і емоційний вплив кольору на людину, а також те, що червоний колір – це символом пристрасті, любові, енергії і активності. Якщо ж все вищесказане узагальнити, то можна зробити висновок, що червоний колір – це колір життя.

Червоний колір може пробудити людини і зробити його впевненим і активним. Психологи описують так жінку, яка віддає перевагу фарбувати нігтики в червоний колір: вона прагнути до багатства, у неї вогненний темперамент, їй характерні впевненість в собі і пристрасть.

Червоний манікюр – це завжди стильно, модно і актуально. Існує величезна кількість відтінків червоного кольору, наприклад, яскравий маковий, бордо, ягідний, цегельний і т.д. Будь-яка представниця прекрасної статі зможе підібрати для себе один або кілька відтінків червоного кольору і поєднувати їх і зі святковою, і з повсякденним одягом. Ось, наприклад, червоний колір бездоганно поєднується з блакитним кольором. Також чудово виглядає червоний манікюр з жовтим сукнею. А поєднання червоного кольору з чорним з давніх часів вважають неперевершеною класикою.

При підборі свого червоного лаку для нігтів фахівці рекомендують враховувати свій кольоротип. Блондинкам зі світлою шкірою підходить червоний з відливом малинового і рожевого відтінків. Рудоволосі жінки повинні віддавати перевагу червоним кольору криваво-червоного, червоного і томатного відтінків. Жінкам, які мають рожевими щічками потрібно звернути увагу на рожево-червоний і кораловий відтінки. Темноволосим красуням підходять всі відтінки червоного.

Правильне нанесенням червоного лаку для нігтів

Для того щоб лак червоного кольору тримався довше потрібно ще вміти правильно його наносити на нігті. Перед нанесенням лаку необхідно ретельно підготувати нігті. В цьому Вам допоможуть манікюрні набори від Zinger (Німеччина), Zauber (Німеччина) або Сталекс (Україна).

Як тільки Ваші нігтики будуть приведені в ідеальний стан, можна приступати до нанесення лаку. Для першого шару потрібно використовувати базове покриття. Далі можна наносити другий шар – сам червоний лак для нігтів. Для цього пензлик з лаком поставте в середину нігтьової пластини, ближче до кутикули, і зробіть рух зверху вниз, рівномірно забарвлюючи ніготь. Потім пензлик необхідно повернути під кутом 45 градусів і пофарбувати спочатку торцеву праву сторону, а потім ліву.

Почекавши кілька хвилин, поки висохне лак, можна приступати до нанесення третього шару. При нанесенні третього шару червоного лаку потрібно пензлик поставити якомога ближче до кутикули і провести нею по напрямку вниз, а при цьому потрібно пензлик нахиляти в сторони, гарненько профарбовуючи їх. На закінчення потрібно зробити рух, як би по повітрю для вирівнювання шару.

І останній штрих – це нанесення прозорого лаку ( фінішного покриття). Саме він продовжить життя манікюру і додасть йому блиску.

Але пам'ятайте, милі жінки, що для того щоб підкорити чоловіків і стати їх об'єктом захоплення, слід для манікюру використовувати тільки високоякісні лаки для нігтів червоних відтінків від таких торгових марок, як Masters Colors (Франція), Deborah (Італія), BeYu (Німеччина), Dessange (Франція), Nouba (Італія), Nee Make Up (Італія), Peggy Sage (Франція)!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua