Нігті 2013: модні тенденції


На модних показах сезону весна / літо 2013 дизайнери продемонстрували насичені тенденції в красі і моді: одяг в життєрадісних приємних кольорах, мейк-ап і манікюр в таких же дивних колірних рішеннях. Варіанти манікюру, які пропонуються до сезону весна / літо 2013, приголомшують, підкорюють і породжують негайне бажання придбати якомога більше флакончиків лаку для нігтів.

У модних дефіле 2013 був показаний манікюр , який можна умовно розділити на кілька модних тенденцій. Деякі з них знайомі представницям прекрасної статі вже багато років, а інші – абсолютно нові, ще малознайомі, проте вельми цікаві. До перших належить французький манікюр, який представляють в усі новіших варіаціях, класичний манікюр в пастельних світлих відтінках і нігтики контрастного – соковитого яскравого або темного кольору. Новий тренд в манікюрі 2013 – це тривимірний манікюр, який майже не має спільного з вже відомим об'ємним дизайном нагідок.

Природні відтінки в манікюрі 2013

Тренд Nude протягом багатьох модних сезонів входить в число самих актуальних, і сезон весна / літо 2013 не стане винятком. Фахівці манікюру націлилися на мінімалізм в самому точному його прояві. Деякі майстри віддали перевагу прозорому лаку, інші – натуральному бежево-рожевого або більш виразно рожевому відтінку. Природність кольору нагідок не цурається ледь помітного французького манікюру в єдиному відтінку, такого, який був презентований, наприклад, в показі Angel Sanchez.

Новітній французький манікюр 2013

Сам французький манікюр продовжує вдало уживатися з більш трендовими напрямками, при цьому не втрачаючи своєї здатності адаптуватися. У дефіле було представлено багато варіацій французького манікюру, який має в своєму розпорядженні світлим або прозорим фоном і темним або яскравим контрастним кінчиком. Це найпомітніша тенденція в французькому манікюрі, вона з'явилася на показах Roland Mouret, Naeem Khan і Alexis Mabille. Надзвичайно популярний і протилежний дизайн – це, коли кольором виробиться зона основи нігтьової пластини.

Темні і яскраві відтінки 2013

Короткі нігтики, покриті кольоровим або темним лаком яскравого відтінку в сезоні весна / літо 2013 популярні як ніколи. Безапеляційний чорний лак особливо в моді. Також модні відтінки червоного (Червоний, малиновий, морквяний і фуксія) і кольору, які традиційно вважають неприродними для нігтів – зелений і синій.

Після тривалого періоду, коли манікюр за кольором він не мусив поєднуватися з макіяжем і гардеробом, ця всіма забута тенденція знову відроджується. Нині наносити лак в тон губної помади – це знову-таки гарна ідея.

Принт в манікюрі 2013

В останні роки принти на нігтики стали невід'ємною частиною трендового манікюру. Наймоднішими принтами в 2013 році стануть геометричні, графічні, абстрактні і чіткі. Минулої відходять квіткові візерунки. Зараз в моді оригінальність контрастних сполучень і строгість ліній. Принти на нігтики можуть існувати самі по собі або бути частинкою об'ємного дизайну.

3D-манікюр 2013

Популярний тривимірний манікюр можна досягти різними способами, однак дизайнери запропонували обмежений список самих трендових і гострих напрямків. «Ікорний манікюр», який з'явився в 2012 році, набирає обертів в 2013. Одні застосовують цю «ікру» на всій поверхні нігтьової пластини, інші – поміщають її посередині. Її можна підбирати як в тон лаку, так і контрастувати з ним.

Самим запам'ятовується і несподіваним став манікюр моделей на показі Binetti. Кожен нігтик був схожий на розкриту мушлю, в якій лежала перлина.


Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua