Макіяж для фотографії. Станьте супермоделлю!



Фотогенічність в жінках закладена самою матінкою-природою. Проте, чомусь найбільше наше самолюбство страждає, коли доводиться показувати знайомим і друзям фотознімки з власним зображенням.

Справжнім бичем сучасних жінок є незадоволеність своїм зовнішнім виглядом на фотографії. І навіть якщо вони ретельно приховують роздратування своєю зовнішністю на фотографії, душу все одно точить черв'ячок сумніву – а так вони гарні на насправді?! І відразу ж з'являється невпевненість в своїй привабливості.

Але дуже часто причина невдалої фотографії криється в невміло створеному макіяжі. При зйомці злий жарт може зіграти улюблений повсякденний макіяж, тому що в світі фотозйомки царюють свої хитрощі і закони.

Ідеальний тон особи

Макіяж для фотозйомки повинен бути яскравіше, ніж повсякденний, в іншому випадку безжальна спалах фотоапарата просто «з'їсть» Основний колір. В першу чергу увагу слід приділити маскуванню недосконалостей шкіри обличчя і вирівнюю тони, інакше особа на фото буде мати плямистий вид.

Все дефекти шкіри обличчя – мішки під очима, прищики, судинну сіточку і почервоніння – потрібно замаскувати консілером. При явних почервоніння, запалених прищах, які виступають капілярах рекомендуємо використовувати консилер зеленого кольору. Зайву жовтизну шкіри обличчя і пігментні плями приховайте за допомогою коректора лілового кольори.

Замаскувавши недосконалості шкіри коректором, приступайте до нанесення тонального крему, який повинен з щільною текстурою. Якщо Ви хочете сфотографуватися у відкритому вбранні, то тоді на область декольте і шию також нанесіть тональний крем.

скромна жінка, у яких червоніють вуха, необхідно приховати цю ваду за допомогою тону, а то вуха будуть різко виділятися на знімку і контрастувати з іншими частинами особи.

Обов'язкова умова для фотозйомки – розсипчаста, матова пудра. Вона додасть шкірі обличчя матовість і усуне блиск, що виникає на фото в результаті спалаху.

Рум'яна

чудового образу на фото не зашкодить легка театральність. Саме тому можете сміливо використовувати в макіяжі рум'яна. До того ж, рум'яна надають контурам особи більшої виразності.

Використовуючи пишну пензлик, потрібно нанесьті на вилиці матові рум'яна коричневого або бежевого відтінку. Не забудьте приділити увагу підборіддя і крил носа, акуратно окресливши їх контури.

Основний акцент на очах

Виразні очі – це ключ хорошого фото. В цьому випадку доречні насичені відтінки тіней, туш в кілька шарів і накладні вії.

Для макіяжу очей для фотозйомки найбільш ідеально підходить палітра сірих, коричневих і бежевих тіней для повік в усьому розмаїтті їх відтінків. На фотознімках будуть погано виглядати надмірно яскраві, отруйні і темні кольори тіней. Сяйво очей додасть м'який блиск в самій текстурі тіней.

Для того щоб очі «не зникли» на знімку їх потрібно підкреслити контурним олівцем, який потрібно розтушувати. Збільшити зорово очі можна за допомогою м'якого жирного олівця світлого відтінку, який потрібно наносити на лінію внутрішнього століття.

Чи не шкодуйте туші для вій і неодмінно приділіть належну увагу брів. Надто тонкі і світлі від природи брови необхідно підкреслити олівцем або тінями для брів на два відтінки темніше волосся. А для того щоб посилити колір брів, потрібно розчесати їх в напрямку зростання спеціальною щіточкою.

Красиві губки

У макіяжі губ слід обов'язково окреслити їх контур, в іншому випадку на фотографії вони просто «загубляться» або вийдуть нечіткими. для створення ефекту пухлості губ рекомендуємо використовувати світло-бежевий олівець.

Темні, бліді і неприродно яскраві відтінки помади просто недоречні в макіяжі для фотозйомки. Підберіть зволожуючу помаду освіжаючого відтінку, наприклад, персикову або коралову. Для того щоб збільшити обсяг губ потрібно в їх центр нанести краплю блиску для губ.

Прислухайтеся до наших рекомендацій – і Ви будете виглядати на фотографії, як супермодель!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua