Новинка парфумерії 2013: The One Desire - одне бажання від Dolce & Gabbana (Дольче Габбана)


Модний будинок Dolce & Gabbana (Дольче Габбана) спільно з Procter & Gamble в січні 2013 року вивели в світ новий Фланкер прославленого аромату The One (2006) – жіночу парфумерну новинку The One Desire (Одне бажання).

Поки одну з найбільш очікуваних новинок 2013 року можна придбати в Італії. У наших магазинах The One Desire буде доступний навесні.

На створення ароматної новинки дует Dolce & Gabbana в черговий раз надихнула, звичайно ж, сексапільна актриса Scarlett Johansson (Скарлетт Йоханссон). Скарлетт на рекламних постерах постала перед нами в витонченому мереживній чорній сукні і з вечірнім мейк-апом.

Luigi Feola (Луїджі Феола), віце-президент Procter & Gamble, вважає, що аромат The One Desire призначений для жінки, що відчуває себе унікальною, чуттєвої і красивою. Для тієї жінки, яка точно знає, що притягує загальну увагу, але при цьому виглядає сексуально, а не вульгарно.

Так як власником ліцензії на всю парфумерну лінію Dolce & Gabbana є корпорація Procter & Gamble, то її фахівці подщіталі, що новинка The One Desire принесе приблезительно 150 млн. Доларів доходу від продажів тільки в перший рік присутності на парфумерному ринку.

Аромат The One Desire тільки підкреслить провокаційний стиль нарядів від Dolce & Gabbana. це нове твір мистецтва в парфумерії розповідає про спокусливості і жіночності.

Свіжі верхні нотки представлені мандарином, бергамотом і лічі, які м'яко контрастують з ніжним конвалією. Насичене серце ароматної композиції складається з тріо жіночних квітів, яке представлено королівської елегантною лілією, оксамитовим жасмином і насиченою індійської туберозою. Серце аромату приправлено сливовим солодким нектаром. Багату базу аромату створюють смачні нотки карамелі і ванілі, а їх виразність підкреслює таємничий мускус, зігріваючий сандал і акорд рясту.

Аромат The One Desire призначений для тих жінок, які бажають відчути себе витонченою, сексуальною і бажаною. Одягнувши на себе кілька крапель цього парфумерного чуда, Ви відразу привернете увагу оточуючих, Ви будете привабливою і унікальною, але не вульгарною.

Парфуми The One Desire ідеально підходить для романтичного вечора, а також для незабутньої ночі.

Співавтором і фотографам рекламної кампанії нового аромату від Dolce & Gabbana став відомий американський фешн-фотограф Terry Richardson (Террі Річардсон).

Флакон аромату The One Desire має прямокутну форму і витриманий в традиційно коханою дизайнерами гамі – насичено чорної із золотистою обробкою деталей: гранованою кришечки і шийки. На лицьовій стороні флакона видно каліграфічний напис Desire, яка виконана золотом самим Stefano Gabbana (Стефано Габбаной).
Dolce & Gabbana кажуть, що оформлення аромат навіяно сіцілійським бароко, також є трошки стилю тридцятих.

The One Desire від Dolce & Gabbana представлений у флакон об'ємом 30, 50 і 75 мл, в концентрації Eau de Parfum (Парфумерна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua