Сексуальний і жіночний манікюр коротких нігтів



Багато жінок чомусь вважають, що сексуально і жіночно виглядають тільки довгі нігтики. Одні намагаються відростити їх природно і стикаються з ламкістю, яка не дає досягти заповітної довжини. Інші нарощують нігті і лише псують свої нігті.

Більшість представниць прекрасної статі в гонитві за довгим нігтиками навіть не здогадуються про те, що короткі нігті можуть мати такий же привабливий і сексуальний вигляд. До того ж, нові модні тенденції підтверджують це, і з кожним днем ​​все частіше в глянцевих журналах можна побачити приємний манікюр на коротких нігтики.

Короткі нігті – це досить практично, зручно і красиво. А статистичні дані показують, що чоловіки віддають перевагу акуратному короткому манікюру у жінок, а не довгим котячим кігтям. Саме тому багато жінок зараз все частіше стали вибирати короткі нігті.

Потрібно пам'ятати про те, що манікюр на коротких нігтики виглядає жіночним тільки при безперервному догляді за ним. Манікюр повинен бути бездоганним і акуратним. Зробити манікюр можна і в домашніх умовах. Щоб надати нігтям форму потрібно скористатися манікюрними інструментами. Рекомендуємо користуватися високоякісними манікюрними інструментами Zauber (Німеччина), Zinger (Німеччина), Viper (Німеччина), Сталекс (Україна).

Виглядати гармонійно нігтям допоможе правильно підібрана форма. Зараз в моді нігті з квадратною формою, тим не менш, вона підходить тільки власницям довгих, тонких пальців. А всім іншим найкраще вибрати класичну овальну форму. Не рекомендується занадто сильно обрізати нігтики, ідеальна довжина для нігтьової пластини – це, коли ніготь закриває кінчик пальця.

Також, роблячи манікюр коротких нігтів, обов'язково видаляйте кутикулу за допомогою спеціальних засобів – це зробить акуратним манікюр і візуально подовжить нігтики. Для видалення кутикули рекомендуємо використовувати пом'якшувальний гель для кутикули Ongles Net '- GE00 від Dessange (Франція), антікутікулу Авоплекс Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment від OPI (США), масло для кутикули Cuticle Oil від Nee Make Up (Італія).

Гладкість і блиск надати нігтям можна за допомогою спеціальних полірувальних пилок для нігтів. Заключним етапом манікюру для коротких нігтів є нанесення лаку. Можна обійтися прозорим лаком або ж зробити яскравий кольоровий манікюр.

Візуально подовжити пальці і нігті, зробити більш витонченими ручки допоможе правильний дизайн нігтів. На коротких нігтях чудово виглядають яскраві і темні відтінки лаку, але пам'ятайте, що їх довжина повинна бути однаковою, а форма бездоганною. Відкоригувати неправильну форму нігтів і візуально подовжити пальці можна за допомогою вертикальних малюнків. Якщо нігтьова пластина дуже широка, то лак рекомендується наносити не на всю поверхню, а лише по центру, при цьому залишивши злегка незабарвленими боки.

Для того щоб манікюр коротких нігтів мав гармонійний вигляд, не використовуйте в дизайні дуже дрібні або дуже великі малюнки. Підбираючи колірну палітру, обмежтеся двома-трьома відтінками, в іншому випадку манікюр буде надто строкатим. На коротких нігтях дизайн повинен бути плоским, саме тому доведеться забути про акрилової ліплення та інших видах об'ємного дизайну.

Підбираючи малюнок для створення манікюру коротких нігтів, керуйтеся їх формою. Довгасті і овальні нігті чудово гармонують з романтичними, квітковими малюнками і світлою палітрою відтінків. А для нагідок з квадратним кінчиком найкраще використовувати яскраві лаки і графічні візерунки. Також пам'ятайте про французькому манікюрі, оскільки він чудово виглядає на коротких нігтики будь-якої форми.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua