Макіяж для флірту



Всі знають, що флірт є своєрідну гру, під час якої жінки посилають чоловікові сигнали бажання, за якими він зобов'язаний здогадатися про почуття. У флірті не допускаються фрази, сказані в обличчя, тут завжди має бути присутня таємниця. Якщо ж Ви сором'язлива і не хочете відразу відкривати всі карти, то тоді спробуйте скористатися іншою зброєю – макіяжем. Ваш образ може розповісти про Вас не менше, ніж наіоткровеннейшіе фрази. Тому ми розповімо Вам про різновиди макіяжу для вдалого флірту.

Таємничий образ

Якщо Ви оберете цей образ, то тоді Ви повинні якомога довше залишатися таємницею для чоловіка. Образ міс-таємничості допомагає тримати дистанцію до того часу, доки Ви не наважитеся зробити вирішальний крок вперед або назад, як захочете. Цей образ є поєднанням напівнатяку, які розкажуть чоловікові все, про що Ви мовчите.

В даному випадку найкраще підійде макіяж Смокі айс. Необхідна настрій допоможе створити темна імла навколо очей. Будь-який представник сильної статі зацікавиться поглядом такої таємничої жінки. Зробіть злегка видовжену чубок, яка сягнула очей. А щоб довга чолочкою не заважала, укладіть її набік.

Обов'язково вирівняйте тон особи, підкресліть вилиці і додайте блиску губам. Найважливіше – не переборщити з кольором. До такого макіяжу очей підуть рум'яна і помада натуральних відтінків.

Відвертий образ

Якщо Ви досить смілива для того, щоб відверто заявити про свої бажання і почуття, то підбирайте образ, який не приховує Вашу справжню мету. Образ відвертою спокусниці дозволить Вам самій вибрати чоловіка, зробити перший крок або ж причаїтися і чекати реакції. Значимо лише те, що Ви будете відчувати впевненість.

Для створення такого образу обов'язково потрібно відверте декольте. Підберіть відкрите плаття або кофточку з глибоким вирізом. Така демонстрація жіночності не залишить чоловіка байдужим. Для того щоб область декольте була бездоганною, скористайтеся скрабом для тіла з отшелушивающими частинками. Після цього зволожите шкіру кремом, а потім підкресліть груди, ключиці і плечі мерехтливої ​​ пудрою.

Нігтики і губи не бійтеся фарбувати найяскравішим лаком і помадою. Волоссю надайте обсяг. До відвертого образу чудово підійдуть легкі завитки.

Кокетливий образ

Якщо Ви не готові чекати, але при цьому не бажаєте робити самостійно перший крок, то тоді Вам підійде образ спокусливої ​​та привабливої ​​кокетки. Будь-якому чоловікові буде надзвичайно складно пройти повз такої жінки. Вам потрібно створити образ легкої в спілкуванні, веселою, проте досить стриманою дівчата, яка залучає своєю безпосередністю і природною красою.

Створюючи кокетливий образ, обов'язково потрібно підкреслити очі, які повинні нібито іскритися від сміху, сяяти і блищати. В цьому Вам допоможуть світлі тіні з мерехтливими частинками. Такі тіні нанесіть на нижню повіку, дотримуючись лінії росту вій. Верхні повіки потрібно підкреслити темнішими відтінками тіней, але не чорними. Використовуйте подовжує туш. Для губ підберіть легкий прозорий блиск. Волосся укладіть в тугі локони. Це допоможе закріпити враження від кокетливого образу.

Підбираючи макіяж, зачіску і наряд на вечір, враховуйте не тільки моду, а й мета, яку Ви ставите перед собою. Якщо Ви прагнете до довгих серйозних стосунків, то тоді недоречним буде образ жінки-вамп. Якщо ж Ви хочете підкорити знає чоловіка, який віддає перевагу серйозним досвідченим жінкам, то тоді образ веселої дівчинки-простушки завадить Вам досягти результату.

Підбирайте макіяж і зачіску з урахуванням своїх особливостей, оскільки далеко не всім підходить те, що так прекрасно виглядає на обкладинках глянцевих журналів. І пам'ятайте, що для повної картини потрібно правильно підібрати аромат одяг, аксесуари та взуття. Обов'язково ретельно стежте за своїми манерами, оскільки якщо раптом повітряна німфа почне вести себе, як завзята відвідувачка шинків, то все хороші враження зіпсуються.

Найважливіше – залишайтеся собою. Чим більше Ваш внутрішній світ буде відповідати зовнішньому, то тим більшого успіху Ви досягнете.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua