Ефектний і ультрамодний зелений Smoky Eyes



Стильний і модний макіяж Smoky Eyes так сподобався мешканкам мегаполісів і зірок Голлівуду, що вже декілька сезонів поспіль вони не хочуть розлучатися з ним. У цьому сезоні модним став зелений Smoky Eyes. Саме про його правильному виконанні ми і розповімо сьогодні Вам.

Smoky Eyes (Смокі Айс) – це чудовий вечірній макіяж. найчастіше всього його виконують в темних чорних відтінках. Однак можна зважитися зробити Smoky Eyes зеленими тінями для повік. Ідеї ​​такого макіяжу безмежні: його можна за допомогою темно-зеленою, смарагдово-жовтої і ніжно-зеленим палітри кольорів. Головне в макіяжі Smoky Eyes – добре розтушувати тіні, надаючи димчастого ефекту. Тільки в такому випадку Ваші очі будуть в центрі уваги.

В першу чергу необхідно вирівняти тон нижнього і верхнього століття. Для цього нанесіть основу під тіні – так макіяж не буде скочуватися в складочках повік. Якщо під очима видно темні кола, то замаскуйте їх консілером. Потім зверху за допомогою широкої кисті нанесіть пудру на область навколо очей.

Далі візьміть смарагдовий або зелений олівець для очей і прорисуйте їм контур нижнього і верхнього століття. Ретельно зафарбуйте пропуски між віями. Потім за допомогою пензлика растушуйте отриманий результат.

Тепер можна приступати до нанесення тіней. На складку верхньої повіки нанесіть тіні кольору лайма – це візуально збільшить очі, що особливо вигідно жінкам з вузькими очима. Тіні гарненько розтушуйте великий пензликом у напрямку до брови. З цим завданням найкраще впорається плоска кисть для тіней або м'який аплікатор.

Основним принципом Smoky Eyes є змішування. Саме тому всі відтінки олівців і тіней потрібно ретельно розтушовувати.
Далі візьміть смарагдовий відтінок тіней і нанесіть на отриманий перший. За рахунок змішування Ви отримаєте дуже делікатний, але насичений колір. Після цього за допомогою темно-зелених матових тіней потрібно скорегувати ресничний край, а потім розтушувати його вгору до контуру росту брів.

Наступний крок – це нанесення тіней світлого матового відтінку на подбровное простір. Обов'язково розтушуйте їх для створення ефекту Smoky Eyes.

Потім за допомогою зеленого олівця потрібно обвести нижню повіку і, звичайно ж, розтушувати його пензликом. зверху слід нанести темно-зелені матові тіні. Слідкуйте за тим, щоб між лінією росту вій й не залишалося зафарбованих кордонів.

Останній штрих – нанесення туші для вій. Обов'язково перед нанесенням туші завийте вії. У макіяжі Smoky Eyes туш потрібно наносити в кілька шарів. Використовуйте туш чорного кольору.

За допомогою рум'ян і пудри злегка підкресліть вилиці, ніс, лоб і підборіддя, що додасть скульптурності особі.

Оскільки в макіяжі Smoky Eyes акцент робиться на очі, то для губ потрібно вибрати матову помаду природних відтінків.

Ось і все, зелений Smoky Eyes готовий! Він виглядає свіжо, незвично, ефектно і ультрамодно. З таким макіяжем Ви будете мати не менше сексуальний вигляд, ніж з драматичним чорним.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua