Красиві і ніжні рожеві нігті



Не секрет, що наші нігті вимагають такого ж догляду, як шкіра і волосся. Гарний манікюр – одна з хитрощів, які допомагають жінці стати віртуозною спокусницею, незалежно від того, хто вона – домогосподарка, бізнес-леді або бібліотекар в університеті. Тому необхідно постійно стежити за своїми нігтями: робити манікюр, який полягає не тільки в догляді за пальцями, але і нанесення кольорового лаку для нігтів.

Всі знають , що в світі манікюру також існують модні тенденції, яких повинні предержіваться ті, хто прагне завжди залишатися на гребені модної хвилі. Проте, багато жінок, переглядаючи в глянцевих журналах основні модні тенденції в манікюрі, не можуть для себе знайти ідеального рішення. У такому випадку може допомогти класика – рожевий манікюр! Адже саме рожевий колір завжди вважався самим нейтральним і одночасно самим жіночним.

Рожевий лак для нігтів чудово підходить і жінці, і дівчині, і юної дівчинки, тут все залежить тільки від насиченості і яскравості кольору.

Рожевий манікюр можна створювати в будь-який час року. Такий колір дарує найширше поле для експерименту. Можна використовувати блідий або насичений колір, зі стразами або блискітками, глянсовий або матовий лак, найголовніше правило: манікюр повинен поєднуватися з одягом, віком і, звичайно ж, підходити до майбутньої події.

Напівпрозорий рожевий манікюр підійде будь-якій представниці прекрасної статі. Він буде виглядати надзвичайно елегантно, і буде чудово поєднуватися з будь-якої складової наряду, починаючи від легкого шийної хустки і закінчуючи верхнім одягом.

Для створення манікюру в рожевому кольорі, також як і для будь-якого іншого, потрібно попередньо підготувати нігтики. Спочатку за допомогою ватного диска і рідини для зняття лаку необхідно видалити з нігтів залишки старого лаку. Це слід робити особливо ретельно, так щоб не залишилося і тіні від попереднього лаку. Ні в якому разі не використовуйте для цієї процедури звичайну вату, оскільки вона залишає на нігтьових пластинах крихітні ворсинки, які будуть жахливо проявлятися на ідеальному манікюрі, при покритті нігтів лаком. Також не можна користуватися рідиною для зняття лаку на основі ацетону, оскільки ця речовина згубно впливає на нігті і призводить до їх розшарування.

Далі потрібно відсунути кутикулу і обробити її спеціальним размягчающім засобом. Тепер можна робити рожевими нігті!

Для рожевого манікюру знадобиться, звичайно ж, сам рожевий лак. Наприклад, можна взяти лак двох відтінків: більш світлий і темний. Їх можна комбінувати таким чином : нігтьову пластину забарвити одним відтінком лаку, а виступаючу частину нігтя забарвити іншим – в результаті у Вас вийде оригінальний французький манікюр. Який відтінок лаку використовувати в якості основи, а яким покривати виступаючу частину нігтя – цілковито неважливо, тут можете діяти лише на свій розсуд.

Звичайно ж, як тільки лак висохне, потрібно покрити нігті прозорим закрепителем, - це допоможе довше збереже охайний і приємний вигляд манікюру. Ось і все, красиві і ніжні рожеві нігтики готові.

Дбайте про здоров'я і доглянутому вигляді своїх нагідок – і тоді не тільки рожевий лак, а й будь-який інший, буде виглядати дуже виграшно.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua